Logisztikai Csoportunk részt vett a Gyermelyi Zrt. logisztikai bemutatóján

2019. máj. 24.

Szakértő csoportunk részt vett új ötletek és megoldások után kutatva a Gyermelyi Zrt. szakmai szempontból izgalmas és tartalmas programján, ahol lehetőségünk nyílt országunk egyik vezető tésztagyártó vállalatának integrált logisztikai folyamatainak megtekintésére.

Vendéglátóink betekintést nyújtottak a termelési folyamatokat ellátó nyersanyag raktározási megoldásaikba, valamint a készáru tárolási stratégiájukba, kiegészítve az ezeket egy rendszerré összefogó nemzetközileg elismert vezérlő szoftverrel, amelyek a gyár méretével szervesen együtt fejlődtek az elmúlt évek során. A bemutató keretében lehetőségünk nyílt betekinteni a Széchényi program támogatásával megvalósult legújabb automata magasraktárba illetve az ennek elhelyezésével kapcsolatban felmerült folyamatszervezési kihívásokba és kompromisszumokba.

Amennyiben Ön is logisztikai folyamatainak integrációján, fejlesztésén gondolkodik a Régens logisztikai általános vagy egyedi megoldásaival hasonló eredményeket, forgalmat érhet el versenyképes szolgáltatási díjakon nemzetközi referenciák ajánlásával.

Abban az esetben ha csak meglevő logisztikai folyamatait kívánja átvilágítani egy fejlesztés tervezéséhez ehhez is készséggel állunk rendelkezésére munkatársaink több évtizedes tapasztatalával, és előre tekintő innovatív gondolkozás módjával.

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.