Szakértelemmel az Ön sikeréért!

A Régens megalapítása óta küldetésünk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása. Cégünk teljeskörű megoldásokat nyújt egyedi szoftverek fejlesztésére, felhő- és IT szolgáltatások nyújtására, valamint web- és mobil fejlesztésekre. Több megoldással is támogatjuk a legjellemzőbb üzleti problémák megoldását, amelyet igény szerint személyre szabunk, integrálunk és tovább fejlesztjük.

Ismerjen meg minket!

Tekintse meg központi oldalunkat is: regens.com

 

 

Intelligens rendszerek Önnek

Fő célunk ügyfeleink versenyképességének javítása innovatív megoldásaink segítségével, és nemcsak informatikai kérdésekben nyújtunk támogatást, hanem szakértői informatikai rendszerekhez kapcsolódó szakmai tanácsadást is biztosítunk.

Korszerű Vállalati Szoftverek és Digitális Szolgáltatások üzletágunkban kiemelt szerepet kapnak az üzleti szoftvermegoldások, automatikus ügyviteli folyamatok, integrált rendszerek kialakítása és fejlesztése. Teljes értékű ERP rendszerünkkel a logisztika, vám és a pénzügyi folyamatok is kezelhetők.

Több mint 20 éve foglalkozunk váminformatikával, ezen idő alatt a CustomRs váminformatikai megoldásunk kiemelkedő, piacvezető szerepet ért el a hazai piacon. A CustomRs-t az alap vámkezelésektől az összetett gazdasági vámeljárásokig széles körben ajánljuk. Különös figyelmet fordítunk a folyamatautomatizálásra, így egyedülállóan hatékony és precíz operációt érhetnek el Ügyfeleink. Kiemelten büszkék vagyunk, hogy a kisértékű csomagok vámkezeléseit Ügyfeleinknél óriási volumenben, megbízhatóan és stabilan szolgálja ki. Örömünkre szolgál, hogy évről évre egyre több ügyfelünk szavaz bizalmat nekünk, és veszi igénybe felhőszolgáltatásunkat is, ezzel is garantálva cége stabil működését.

Komplex tevékenységeink

Integrált váminformatikai megoldásunk széles körben támogatja a vámtevékenységeket a normál export/import vámkezelésektől a gazdasági vámeljárásokig.

Jogszabálykövetés szolgáltatásunk keretén belül biztosítjuk a jogszabályi környezet változásainak azonnali, határidőre történő követését, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk már a pilot szakaszban a NAV munkatársaival együttműködve felkészülni az újdonságokra.

Nyomon követve az alkalmazási környezetet, illetve együttműködve a szakmai szövetségekkel, igyekszünk biztosítani, hogy szoftverünk naprakész és minden szerpontból szakszerű támogató eszközként álljon rendelkezésre.

Aktívan részt veszünk ügyfeleink vámfolyamatainak kialakításában, szakértő tanácsadó kollégáink segítségével optimalizálhatóak az ügyintézési feladatok.

Ügyfeleink elképzeléseit informatikai szempontból igyekszünk maximálisan támogatni, egyedi fejlesztésekkel valósítjuk meg, hogy minden gazdálkodó a számára legkényelmesebb módon tudjon eleget tenni nyilvántartási és elszámolási kötelezettségének.

Ügyfélszolgálatunk a napi operatív munka során készséggel állunk rendelkezésre, igyekszünk gyors és hatékony segítséget nyújtani a felmerült kérdések és problémák esetén.

Az általános ügyfélszolgálati elérhetőségen kívül dedikált tanácsadó állhat az Ügyfeleink rendelkezésére. A szakértői szolgáltatással fogjuk Ügyfeleink kezét, gyors megoldásokat adunk a felmerülő kérdésekre, javaslatokkal élünk a folyamatok javítására.

IT szakembereink az alkalmazások és az IT infrastruktúra üzemeltetésében, adatbázis üzemeltetési, karbantartási feladatokban is állnak rendelkezésre.

Így dolgozunk mi

A Régensnél hisszük, hogy nem a vállalat jól működő folyamatait kell egy dobozos szoftverhez igazítani. Cél a hatékony és testreszabott folyamatok megvalósítása, ezért kapcsolatfelvételtől az átadásig, majd azt követően is állunk Ügyfeleink rendelkezésre. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a munkafolyamatokat a megfogalmazott igények alapján alakítsuk ki, de emellett kiemelten fontos, hogy a kész megoldások határidőre rendelkezésre álljanak. Fejlesztési projektekben az agilis módszert részesítjük előnyben, amely biztosítja a folyamatos egyeztetést, a részfolyamatok testreszabását, illetve a lehető leggyorsabb éles üzembe állítást.

A folyamatok felmérése során tapasztalt kollégáink a legjobb megoldásokat kínálják, hisz a közös célunk az, hogy a program megfelelő támogatást nyújtson a napi munka során. Ennek fényében lehetőség szerint alakítunk ki adatintegrációt (egyedi interfészeket), automatizált folyamatokat. A használatba vételt követően továbbra is Ügyfeleink mellett állunk, amely az általános ügyfélszolgálaton túl széles körű szakmai támogatást, jogszabálykövetést és igény szerint magas szintű rendelkezésre állást is jelent.

 
 

 

Miért a Régens?

Olyan informatikai megoldásokban hiszünk, melyek maximálisan támogatják ügyfeleinket üzleti sikereik elérésében. Büszkék vagyunk arra, hogy szakmai tudásunkkal, innovatív szemléletünkkel eddig számos projektben segédkeztünk és teremtettünk értéket Ügyfeleinknek.

Felhasználóink visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy szívesen alkalmazzák szoftvereinket, mivel könnyű a használatuk, rugalmasan illeszkednek az egyéni elképzelésekhez és átfogó segítséget nyújtanak a napi feladatoktól az összetettebb folyamatokig.

Felkészült, innovatív kollégáink lelkesen állnak az új feladatok és kihívások elé, Különös gondot fordítunk munkatársaink kiválasztására és képzésére annak érdekében, hogy megbízható szakértelemmel, a legújabb technológiákkal, mindig naprakész tudással támogathassák Ügyfeleinket.

A célunk mindig a sikeres és hatékony megoldás megtalálása.

Ügyfeleink mondták

Elkötelezett csapatunk készen áll arra, hogy megvalósítsuk azt a megoldást, amelyet elképzelt!

  • Üzleti és IT tanácsadás
  • NAV integrációs megoldások
  • Egyedi fejlesztések
  • Felhő szolgáltatás
KONZULTÁCIÓT KÉREK

 

 

 

Csatlakozz te is szakértő csapatunkhoz, folyamatosan keressük új kollégáinkat!

Megnézem az aktuális ajánlatokat