Tartalom lista

 • Ma van a számítógépes biztonság napja

  Ma van a számítógépes biztonság napja

  Ez a nap arra hívja fel a figyelmet, hogy a számítógépeken biztonsági rések lehetnek és fontos, hogy meg tudjuk őket védeni a veszélyesnek tűnő behatolásokkal szemben. A cél mindig az, hogy helyezzük biztonságba a számítógépeken tárolt információinkat.

  Tovább   
   
 • 3 millióra nőtt az ipari robotok száma a világon

  3 millióra nőtt az ipari robotok száma a világon

  Év végén sok szakmai szervezet, szövetség jön ki statisztika adatokkal, így tett a Frankfurtban működő Nemzetközi Robotikai Szövetség is.

  Tovább   
   
 • Gyors eredmény, automatizált adatáramlás

  Gyors eredmény, automatizált adatáramlás

  Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs, de nézzük, hogy miért a legjobb választás. A CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit mutatjuk be, amelyek jelentős előnyt jelentenek felhasználóiknak.

  Tovább   
   
 • CustomRs - Digitális vámügyintéző

  CustomRs - Digitális vámügyintéző

  Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs, de nézzük, hogy miért a legjobb választás. Cikksorozatunkban a CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit mutatjuk be, melyek jelentős előnyt jelentenek használóiknak.

  Tovább   
   
 • CustomRs - Integráció kívül-belül

  CustomRs - Integráció kívül-belül

  Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs. Mai blogunkban bemutatjuk a CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit, amelyekkel minden felhasználó jelentős előnyre tehet szert.

  Tovább   
   
 • Mindenre van megoldásunk! - RégensBook

  Mindenre van megoldásunk! - RégensBook

  A Régens csapataként komplex, egyedileg testre szabható és könnyen integrálható szoftvermegoldásokkal segítjük ügyfeleinket a pénzügyi folyamatok minél egyszerűbb, akár automatizált kezelésében. Ezért is hoztuk létre a RégensBook szoftverünket.

  Tovább   
   
 • Ismered a VATapp alkalmazásunk kiegészítőit?

  Ismered a VATapp alkalmazásunk kiegészítőit?

  Minden működő vállalkozásnak, egyéni vállalkozónak szüksége van egy olyan pénzügyi szoftvermegoldásra, amely megfelel a jelenlegi jogszabályi feltételeknek, de mindezen túl legyen könnyen használható, folyamatosan bővíthető, és megfelelő szakmai háttérrel a felmerülő problémák is azonnal kezelhetőek legyenek.

  Tovább   
   
 • A mindent tudó!

  A mindent tudó!

  Évtizedes szakmai tapasztalatunk felhasználásával alakítottuk ki a LogiStock raktárinformatikai szoftvert, amely megbízható működést biztosít akár napi több ezres forgalmi tétel esetén és 24 órás üzemeltetési körülmények között is.

  Tovább   
   
 • Egyszerű és átlátható - Raktár a zsebben!

  Egyszerű és átlátható - Raktár a zsebben!

  Ismerd meg a LogiStock szoftverünket és kiegészítő moduljait - Első rész!Évtizedes szakmai tapasztalatunk felhasználásával alakítottuk ki a LogiStock raktárinformatikai szoftvert, amely megbízható működést biztosít akár napi több ezres forgalmi tétel esetén és 24 órás üzemeltetési körülmények között is.A LogiStock raktárinformatikai szoftver lehetővé teszi a partnerek legkülönbözőbb áruinak (élelmiszer, alkatrész stb.) nyilvántartását, követését, különböző kitárolási stratégiák kezelését, akár vonalkód alapján is, online vonalkód olvasókkal. 

  Tovább   
   
 • Összeszedtük a VMI készletgazdálkodási rendszer előnyeit - mutatjuk!

  Összeszedtük a VMI készletgazdálkodási rendszer előnyeit - mutatjuk!

  A Vendor Managed Inventory (röviden VMI) a beszállító raktári készletének kezelése, egy, az értékesítő által működtetett készletgazdálkodási rendszer.Lényege abban áll, hogy a továbbra is a beszállító tulajdonában maradó készleteket a logisztikai szolgáltató kezeli. Mindez az átvevőtől (tehát a gyártó, vagy kereskedő cégtől) optimális távolságon belül történik. 

  Tovább