Tartalom lista

 • A virtuális valóság és a logisztika

  A virtuális valóság és a logisztika

  Az elmúlt évtizedben nagyon sok virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkban azonban még nem igazán elterjedt a technológia. A világjárvány azonban az elmúlt két évben lényeges változást hozott, hisz a bezárt, valós helyzetünkből is vágytunk a valóságot idéző élményekre, vásárlásokra, programokra. Ehhez nyújthat jó megoldást a VR/AR technológia. 

  Tovább   
   
 • A logisztika és az automatizálás

  A logisztika és az automatizálás

  Ahogyan sok iparág, úgy a logisztika is folyamatosan fejlődik. Fejlődnie is kell, hisz a fogyasztók elvárásai is nőnek és az iparágnak alkalmazkodnia kell a megváltozott igényekhez. A megemelkedett feladatokat, elvárásokat  mára már az automatizálási folyamatok nélkül szinte lehetetlen teljesíteni.

  Tovább   
   
 • A MI folytatja hódító útját

  A MI folytatja hódító útját

  Vannak olyan területek, ahol a mesterséges intelligencia az idei évben is folytatja hódító útját. A mesterséges intelligencia az emberiség által valaha kifejlesztett legtranszformatívabb technológiává válhat, hisz hatalmas potenciál rejlik benne. Az MI-t ma már az űrkutatástól kezdve át a klímakutatáson keresztül a rák elleni gyógyító harcig számos területen használják. Nézzünk meg pár kiemelt területet, amely közelebb áll a mi mindennapjainkhoz.  

  Tovább   
   
 • Felhőbiztonság fontossága napjainkban

  Felhőbiztonság fontossága napjainkban

  A biztonság kérdésköre a felhő alapú szolgáltatások esetén is folyamatosan aktuális, a naprakész informatikai biztonsági ismeretek elengedhetetlenek egy maximális hatékonyságú infrastrukturális háttér biztosításához.  Munkatársaink az idei évben is részt vettek az egynapos Amazon Web Services konferencián és kiálltáson, amely nagyon hasznosnak bizonyult.

  Tovább   
   
 • A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A gyorsan változó piaci környezetben a felhőszolgáltatás nyújthat hatékony és biztonságos működést egy vállalkozás számára. A recept egyszerű, az optimális felhőstratégia kialakításának feltétele a tudatos felkészülésben és hatékony megvalósításban rejlik. 

  Tovább   
   
 • CustomRs Cloud - okos megoldás vámügyeihez!

  CustomRs Cloud - okos megoldás vámügyeihez!

  Ismerje meg most a megbízható CustomRs megoldásunk főbb funkcióit!A CustomRs egy egyszerű okmánykitöltő program helyett olyan okos rendszer, amely amellett, hogy kihasználja az automatizálásban rejlő lehetőségeket, illeszkedik használója egyedi igényeihez is. 

  Tovább   
   
 • Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Ismerje meg Ön is a megbízható CustomRs megoldásunkat vámkezelési tevékenységének támogatására!A CustomRs egy olyan professzionális váminformatikai megoldás, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelően támogatja a vállalatok vámkezelési folyamatait normál és egyszerűsített eljárásokban is.

  Tovább   
   
 • Miért fontos a rendszeres IT állapotfelmérés?

  Miért fontos a rendszeres IT állapotfelmérés?

  A technológia fejlődésével a vállalatok életét meghatározó informatikai rendszerek egyre több külső kommunikációs kapcsolattal rendelkeznek. A valódi innovációra és gyors fejlődésre a nyitott informatika jelenti a megoldást, ami azonban számos biztonsági kockázattal rendelkezik, ezáltal a kevésbé ellenőrizhető, sok szereplős kommunikációs csatornák veszélybe sodorhatják a vállalatok mindennapi tevékenységét.

  Tovább   
   
 • A MI alapjai a vállalati döntéshozatalban

  A MI alapjai a vállalati döntéshozatalban

  Az elmúlt néhány évben az iparágnak, legyen szó feldolgozóiparnak vagy szolgáltatási üzletágról  számtalan kihívással és zavarral kellett szembenéznie globális és lokális szinten is. A koronavírus-járvány és annak hatásai vagy akár a Brexit is az okok közé sorolható. A kihívásokra számos vállalat kezdett digitalizációs beruházásokba, automatizált folyamatok szervezésébe, hogy így hatékony választ adjanak a felmerülő helyzetekre.

  Tovább   
   
 • Zöld út a hidrogénnek a fuvarozásban is

  Zöld út a hidrogénnek a fuvarozásban is

  Egyre nagyobb logisztikai kihívást jelent a hidrogénigény folyamatos emelkedése. A tiszta hidrogén egyre népszerűbb, mivel olyan alternatív üzemanyag, amely a jövőben alapja lehet egy fenntartható gazdaságnak.

  Tovább