Content list

 • A legjobb AI megoldások a logisztika problémáira 2019-ben

  A legjobb AI megoldások a logisztika problémáira 2019-ben

  A jelenlegi AI hullám merőben eltér a korábbiaktól: a technológiai, üzleti és társadalmi feltételek soha nem voltak kedvezőbbek az AI széles körű elterjedésére és elfogadására. A mesterséges intelligenciának már biztos helye van a fogyasztói piacon, azt sokszor tudtunk nélkül, napi szinten használjuk. Azonban a vezető iparágak - így a logisztika is - még AI utuk elején járnak. Szeretnénk előrevetíteni most ezt az utat, hogy bemutassuk, hogyan lehet hatékonyan alkalmazni a különböző mesterséges intelligencia megoldásokat a logisztikában.

  Tovább   
   
 • Az AWS felhőszolgáltatás legfontosabb előnyei a helyi (on-premise) üzemeltetéssel szemben

  Az AWS felhőszolgáltatás legfontosabb előnyei a helyi (on-premise) üzemeltetéssel szemben

  Hosszú időn át minden cég számára az on-premise üzemeltetés volt az egyetlen opció. Jogosan merülhet fel a kérdés: Miért kellene lecserélni valamit, ami így is remekül működik? Az Amazon Web Services és más felhő infrastruktúrák széleskörű elterjedése azonban olyan előnyökhöz vezetett, amelyekkel a helyben telepített megoldások nehezen képesek versenybe szállni.

  Tovább   
   
 • Az AWS felhőszolgáltatás előnyei a KKV szektorban

  Az AWS felhőszolgáltatás előnyei a KKV szektorban

  Miért tér át megannyi vállalat manapság a felhőszolgáltatásra?  Miért váltanánk, ha évek óta stabilan és probléma nélkül működik cégünk?  Milyen méret felett kifizetődő a felhő vagy hibrid infrastruktúra használata? Milyen költségek (megtakarítása) állíthatók szembe az esetleges felhőszolgáltatás költségeivel? 

  Tovább   
   
 • 4051 F42 eljárás a gyakorlatban

  4051 F42 eljárás a gyakorlatban

  Az aktív feldolgozási eljárásból eredő feldolgozott termékek szabad forgalomba bocsátásának speciális szabályairól kiadott tájékoztatás 2018. február 1-től írja elő az UVK 85-86. cikkében foglaltak megadott szabályok szerinti alkalmazását. A megváltozott szabályok alkalmazásának gyakorlatba ültetése számos kérdést vethet fel, az árunyilatkozat adatainak helyes megadásától egészen a gyártott termék vámkezelésének lezárásáig. Az alábbiakban az alkalmazás legfontosabb szabályait és tapasztalatainkat kívánjuk egy csokorba gyűjteni.

  Tovább   
   
 • 2018 IT slágere

  2018 IT slágere

  2018 az új IT szolgáltatások felfutásának, a szolgáltatási portfólió bővülésének éve volt cégünknél. Így kimagasló érdeklődés mutatkozott az IT ügyelet iránt, amely számos Ügyfelünk kedvelt szolgáltatásává vált az elmúlt időszakban.

  Tovább   
   
 • BREXIT - Mire számíthatnak a gazdálkodók 2019. március 29-ét követően?

  BREXIT - Mire számíthatnak a gazdálkodók 2019. március 29-ét követően?

  Jelenleg az Egyesül Királyság EU-ból történő kilépése foglalkoztat minden gazdálkodó szervezetet, mind itthon, mind pedig az Európai Unió többi országában.

  Tovább   
   
 • Vámügyintézőt vagy vámszakértőt keres?

  Vámügyintézőt vagy vámszakértőt keres?

  Egyre inkább érezhető a munkaerő hiány a vámszakmai területen is. Cikkünkben összegyűjtöttük megoldási javaslatainkat a hiányzó erőforrások kompenzálására.

  Tovább   
   
 • 7 tanács az egyszerűbb és gyorsabb EKAER-bejelentéshez

  7 tanács az egyszerűbb és gyorsabb EKAER-bejelentéshez

  Önnek is időigényes feladat az EKAER-bejelentések elvégzése? Az alábbi összeállításunkban szereplő tippek segítségével könnyedén egyszerűsítheti bejelentési kötelezettségeit és hatékonyabbá teheti munkáját!

  Tovább   
   
 • Okos megoldás a vámkezelésekhez

  Okos megoldás a vámkezelésekhez

  Az okmánykitöltő programokat időszerű intelligens alkalmazásokra cserélni, ez már a vámkezelések területén is aktuális elvárás.

  Tovább   
   
 • Miért válasszunk elektronikus dokumentum kezelő rendszert?

  Miért válasszunk elektronikus dokumentum kezelő rendszert?

  Napjaink az infokommunikáció erőteljes fejlődése, a fejlesztésekben és alkalmazásokban rejlő lehetőségek, mind azt vetítik elő, hogy egyre reálisabb esélye van olyan irodai munkavégzésnek, ahol a papírfelhasználás minimálisra csökkenthető.

  Tovább