NIK kisokos

A Nemzeti Importrendszer Korszerűsítése projekt jelentős változást hozott mindazok életébe, akik import irányú vámkezeléseket végeznek. Az Uniós Vámkódex (UVK.) szerint meghatározott elektronikus bejelentésekre történő átállásra nem csupán informatikai változásként tekinthetünk, hanem szükséges lesz az árunyilatkozatok új elemeinek, az új kitöltési szabályok megismerése is.
Örömmel vesszük, hogy a változások megismeréséhez NIK kisokosunkat is igénybe veszik és egyúttal bízunk abban, hogy ezzel is támogathatjuk munkájukat.

 

Töltse le ingyen NIK kisokosunkat! 

A letöltéshez, kérjük, az alábbi rövid kérdőívet szíveskedjen kitölteni.

Az adatkezelés jogalapja az Érdeklődő önkéntes hozzájárulása, melyet adatainak kitöltésével ad meg a Régens Zrt. számára. Az adatkezelésben érintett adatok: rendszerünk kizárólag az ingyenesen letölthető NIK kisokos letöltése során megadott adatokat - név és e-mail cím tárolja. Az adatkezelés és adatfeldolgozás célja és időtartama: Az Adatkezelés célja, hogy az Érdeklődők számára a Régens Zrt. a kampány időszaka folyamán releváns termékeiről értesítse az Érdeklődőt. A kampány lezárulásakor adatai törlésre kerülnek.