Timeline

 • Jelen   
 • JELEN

  A fejlődés a mai napig nem állt meg, alkalmazásunk komplex megoldást nyújt a XXI. századi vámkezelések maximális szintű kiszolgálásához.

  Tovább   
 • 2019

  Kiállítottunk a Transport Logistic kiállításon Münchenben, ahol szolgáltatásaink közül kiemelt szerephez jutott CLARE határokon átívelő vámkezelési szoftvermegoldásunk.

  Tovább   

  Folyamatosan továbbfejlesztettük VATapp termékünkben, hogy az megfeleljen a NAV Online Számla rendszerében történt módosításoknak.

  Elindítottuk Távszámla szolgáltatásunkat, melynek segítségével a papír alapú számlák internetes továbbítását támogatjuk.

  A vámügynökök és ügyfeleik közötti kommunikáció megkönnyítésére és felgyorsítására létrehoztuk e-VamP alkalmazásunkat.

 • 2018

  A 2018-as év elején megkezdődött a NAV online számla adatszolgáltatásra való felkészülés.

  Tovább   

  Újabb ügyfeleket köszönthettünk a Régens Cloudban.

  Elkészült önálló, integrálható alkalmazásunk, a Régen VATapp, amely a NAV online adatszolgáltatási kötelezettség teljesítéséhez nyújt segítséget.

  Megjelent Régens REGadó webes alkalmazásunk, amelynek segítségével meglévő és új ügyfeleink gyorsan és megbízhatóan intézhetik regisztrációs adó megfizetéséhez kapcsolódó bejelentéseiket.

  A Weskamp Bt. – Magyar Suzuki Zrt. hivatalos vámszolgáltatója – a CustomRs-t választotta komplex vámfolyamatainak támogatásához.

  Vámvilág menüpontunk két új hasznos funkcióval bővült: megjelent a Vámtarifaszám kereső és Vámudvar kereső.

 • 2017

  Az új jövedéki törvény életbe lépésével kifejlesztettük az e-Jövedék2017 elnevezésű jövedéki programunkat.

  Tovább   

  Megjelent NCTS Pocket webes alkalmazásunk, melynek célja egy olyan felhasználói felület biztosítása, amellyel már az érkeztetés helyszínén elvégezhető az áru bejelentése, ezzel is gyorsabbá téve a folyamatot.

  A Régens Zrt. vezetésével megalakult a VJASZSZ Informatikai Tagozat, melynek alapvető célja, hogy informatikai oldalról támogassa a VJASZSZ tagvállalatait és tágabb értelemben a gazdálkodókat a vám, jövedéki és adóügyi kötelezettségeinek teljesítésében.

  A Transemex Kft. - aki már több éve elégedett felhasználója a CustomRs vámprogramunknak - raktárlogisztikai tevékenységének informatikai támogatására is a Régens megoldását választotta.

  A NuFarm Kft. az automatizált EKAER bejelentési megoldásunkat választotta.

  A Berner Kft.-t felhős ügyfeleink között köszönthetjük, aki elsőként választotta EKAER programunkat felhő szolgáltatással párosítva.

  A Sanmina magyarországi központja úgy döntött, hogy a már jól bevált Régens CustomRs váminformatikai rendszerét Cloud szolgáltatásunk keretében folytatja tovább.

  A Magna Car Top System Kft. autóipari beszállító a Régens felhő megoldását választotta vámtevékenységének támogatására.

 • 2016

  Felhőből is elérhetővé vált a Régens népszerű váminformatikai megoldása, a CustomRs. A CustomRs Cloud szolgáltatással elkerülhetők a hardver és szoftver beruházási költségek, az adatok pedig bárhonnan, bármikor hozzáférhetővé válnak.

  Tovább   

  Az Uniós Vámkódex (röviden: UVK) megmozgatta a vámtevékenységgel foglalkozó Gazdálkodókat. CustomRs vámprogramunkban térítésmentesen átvezetésre kerültek az új jogszabályi előírások, változások. Több hazai multinacionális vállalatnál a megszűnő vámfelügyelet melletti feldolgozás valamint az aktív vámvisszatérítéses eljárás helyett alkalmazandó aktív feldolgozás felfüggesztő eljárás folyamatainak kialakítását végeztük, hogy az átállás minél gördülékenyebb, automatizált legyen.

  Új ügyfelet köszönthettük az UVK életbe lépésével együtt : a Sanmina Magyarország Kft. a CustomRs professzionális vámprogramunkat vette használatba.

  A Gondrand Kft.-nél bevezettük a webes felületű SCM alkalmazást, mely a GroupBy gyűjtőfuvarozási rendszerhez történő integrációja révén jelentősen gyorsítja és transzparanssé teszi a beszállítói lánc szereplői közötti információ áramlást.

 • 2015

  Ügyfeleink rendelkezésére bocsátottuk EKAER Comm alkalmazásunkat.

  Tovább   

  Irány a felhőbe: újabb ügyfelünk, az AVON tisztel meg minket bizalmával és bízza ránk vámszakmai rendszerének teljeskörű üzemeltetését.

  A Régens két korábbi üzletága, a Vám- és Jövedék Üzletág és a Vállalatirányítási rendszerek már egy egységként, ERP üzletágként áll ügyfeleink szolgálatában.

 • 2014

  Új modullal bővült a Custom[R]s vámszoftver-család: a Régens eDoc alkalmazása egy olyan web-alapú dokumentumkezelő és iktató rendszer, mellyel könnyedén kezelhetők a dokumentumok és egyéb bizonylatok, biztosított azok feldolgozása és elektronikus tárolása.

  Tovább   
 • 2013

  Két új ügyfelünk, a Fedex és a Panalpina is a Régens Custom[R]s megoldását választotta.

  Tovább   
 • 2012

  Abonyi Ágnes (Vám- és Jövedék Üzletág vezetője) elnyerte az MVSZ Egyéb szolgáltatók tagozatának vezetői szerepét. 

  Tovább   

  A Vámimpex Kft. számára komplex váminformatikai folyamatot alakítottunk ki a vámfelügyelet melletti feldolgozás kezelésére.

 • 2011

  Örömmel vettünk részt az EBEJ pilot szakaszában, így lehetőségünk nyílt az új bejelentési kötelezettség kialakításában és az elsődleges tesztelési fázisban aktívan közreműködni. Külön megtiszteltetés, hogy a projektben ügyfeleink (Flextronics és Expeditors) oldalán vehettünk részt.

  Tovább   

  Publikáltuk Event manager - Eseménykezelő alkalmazásunkat, ami a mai napig szolgálja ügyfeleink kényelmét az automatikus értesítések lehetőségével (SMS és e-mail küldés)

  Megjelent a Régens új tanácsadási szolgáltatása az engedélyezett gazdálkodó (AEO) státuszt elérni kívánó vállalatok számára.

 • 2010

  Elkészítettük az EMCS Comm alkalmazásunkat, mely a jogszabályi előírásoknak megfelelően támogatja a jövedéki áruk kapcsán felmerülő bejelentési kötelezettség megvalósítását. Természetesen új alkalmazásunk a Custom[R]s jövedéki moduljához integráltan áll ügyfeleink rendelkezésére. 

  Tovább   

  A GYSEV bevezette a Régens raktármenedzsment, szállítmányozási és váminformatikai rendszerét.

 • 2009

  Az export vámkezelések kizárólag elektronikus eljárásban (AES) kezdeményezhetők 2009. júliusától. Ezzel párhuzamosan útjára indítottuk webEV alkalmazásunkat.

  Tovább   

  Elkészült elektronikus dokumentumkezelő alkalmazásunk, az eDoc, mely mára a Custom[R]s váminformatikai rendszerrel integráltan áll ügyfeleink rendelkezésére.

  Az NI Hungary Kft.-nél megvalósult a vámprogram integrációja  a vállalatirányítási rendszerhez.

 • 2008

  A Wincanton (jelenleg Raben) és a Diebold a Custom[R]s-t választják vám tevékenységük támogatására.

  Tovább   
 • 2007

  Az elektronikus vámkezelések lehetősége korszerű újításként lépett be a váminformatika életébe, ami megalapozta az első lépéseket a papírmentes iroda és a teljes körű elektronikus ügyintézés felé. Az AIS/AES rendszerhez elsők között csatlakoztunk és az MVSZ megtisztelő felkérésének megfelelően az akkori VPOP-val közös előadás keretén mutattuk be a rendszerben rejlő lehetőségeket. 

  Tovább   

  Az AVON, a Schenker, a Hankook és a Flextronics a Régens Custom[R]s megoldása mellett döntött, melyet meglévő ERP rendszerükhöz integráltak.

 • 2006

  A Caterpillar (jelenleg Neovia) a Régens Custom[R]s vámszoftverét választja a vámkezeléseihez. 

  Tovább   

  Elkészült a Custom[R]s jövedéki modulja.

 • 2005

  Többek között a DHL Express, a NI Hungary, a Vámkapu és a UPS is a Régens vámmegoldását választja.

  Tovább   
 • 2004

  Az Európai Uniós csatlakozás jelentősen átszervezi Magyarországra vonatkozó jogszabály rendszerét, így 2004-ben már a jelenlegi formában újjászervezett Custom[R]s áll ügyfeleink rendelkezésére. Mindeközben az alkalmazás támogató és fejlesztő csapata a Régens önálló üzletágává növi ki magát.

  Tovább   
 • 2003

  A Versteijnen skandináv logisztikai szolgáltató több Régens megoldás, köztük a Logistock, a Custom[R]s, a Track és a RégensBook mellett dönt. A General Electic (GE) és a Siemens az ERP rendszerükkel integrálható Custom[R]s-t választják vámtevékenységeik támogatására.

  Tovább   
 • 2002

  Az Alpine a világ egyik vezető autós audio készülék, mobil multimédia eszköz és autós navigációs rendszer gyártója a Custom[R]s bevezetése mellett döntött.

  Tovább   
 • 2001

  Első ügyfelünk 2001-től vette használatba az alkalmazást ipari vámszabad területen történő vámtevékenységének támogatására.

  Tovább