Tartalom lista

 • Gépjármű behozatallal foglalkozik, esetleg Ön végzi ügyfele helyett a regisztrációs adó bejelentést?

  Gépjármű behozatallal foglalkozik, esetleg Ön végzi ügyfele helyett a regisztrációs adó bejelentést?

  Akkor a Régens REGadó hatékony segítsége lesz, ismerje meg megoldásunkat!Azoknak ajánlunk, akik gépjármű kereskedelemmel, behozatallal foglalkoznak és szeretnék a honosítást, regisztrációs adó bejelentést saját maguk elvégezni, vagy épp megbízás alapján végzik Ügyfeleik regisztrációs adó bejelentéseit.

  Tovább   
   
 • Boldog nőnapot kívánunk!

  Boldog nőnapot kívánunk!

  Ezen a napon a nőket ünnepeljük. Mi idén rendhagyó módon egy cikkel köszöntjük női Ügyfeleinket, Partnereinket és kolléganőinket! Bemutatjuk a 10 leghíresebb nőt az IT történetében. 

  Tovább   
   
 • Megújul a vamprogram.hu!

  Megújul a vamprogram.hu!

  Elsőként a nyitólapot mutatjuk be, amely más külsőt kapott: többek között új színeket, és modern grafikai elemeket használtunk.

  Tovább   
   
 • Karácsonyi üdvözlet

  Karácsonyi üdvözlet

  A Régens munkatársai nevében békés, boldog, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk minden kedves Ügyfeleinknek, Partnereinknek és kedves családtagjaiknak!

  Tovább   
   
 • "ŐSZI TÉMÁK” Szeminárium az MVSZ szervezésében

  Az MVSZ idei szakmai rendezvényeinek sorában egy olyan programot szeretnénk figyelmükbe ajánlani, amelyben az őszi időszak szempontjából legaktuálisabb témaköröket tekinti át.Időpont: 2021. november 17.A Régens képviseletében mi is az előadók közt szereplünk, köszönjük a szervezők meghívását! 

  Tovább   
   
 • Három kamion a magyar igazság

  Három kamion a magyar igazság

  Három összeláncolt kamiont, azaz megközelítőleg száz tonnát húzott el október közepén a fogával a magyar erősport egyik legismertebb képviselője, Sinka Zsolt, alias Popey.

  Tovább   
   
 • Több millió benyújtott CSEV - Köszönjük!

  Több millió benyújtott CSEV - Köszönjük!

  A Régensnél azon dolgozunk, nap mint nap, hogy olyan szoftvereket készítsünk, vagy olyan kiegészítő modulokkal lássuk el a meglévőket, amelyekkel ügyfeleink munkáját, mindennapjait akár ugrásszerűen könnyebbé tehetjük.

  Tovább   
   
 • Jöttünk, láttunk, reméljük újra találkozunk!

  Az elmúlt héten kiállítóként mi is részt vettünk az 50. Műegyetemi Állásbörzén.

  Tovább   
   
 • Magyar-Kínai légi selyemút

  Magyar-Kínai légi selyemút

  2021. áprilisában került aláírásra Zhengzhou és Budapest között az az Együttműködési Megállapodás, amely a magyar fővárost Közép- és Kelet -Európa kapujává teszi. Büszkék vagyunk, hogy Régens Zrt. is részt vehetett ebben a monumentális jelentőségű projektben.

  Tovább   
   
 • Régens Webinárium - oktatóvideók bárhol és bármikor

  Régens Webinárium - oktatóvideók bárhol és bármikor

  Webinárium szolgáltatásunk már harmadik hónapja elérhető Ügyfeleink számára . A szolgáltatás keretében ügyfeleink oktató videókat, verziós újdonságokat tekinthetnek meg. Ehhez kapcsolódóan felhasználói segédletek tudáspróbák segítik az ügyfeleket a programhasználat elsajátításában.

  Tovább   
   
 

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.