Üzleti és informatikai tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatásaink széles spektrumának köszönhetően szinte nem ismerünk lehetetlent: minden üzleti és informatikai problémára választ tudunk nyújtani a legjobb hazai és nemzetközi gyakorlatok ötvözésével.

„Egynek minden nehéz; soknak semmi sem lehetetlen.”
Széchenyi István

Üzleti és informatikai tanácsadás:


Az időben érkező tanács segít megoldani azokat a nem egyszer kritikus helyzeteket, amelyekkel a vállalatoknak nap mint nap szembe kell néznie.

Célunk, hogy partnereink üzleti sikere és szaktanácsadói munkánk hatékonysága együtt, egymást erősítve valósuljon meg.

Tanácsadási szolgáltatásaink:

Üzleti tervezés


Merre tovább?
A stratégia kialakításához elvégezzük a vállalat piaci helyzetének feltérképezését, megismerjük a kiinduló állapotot, az aktuális work-flow folyamatokat. A probléma forrásának valamint, a kritikus pontok feltérképezesét követően elkészítjük az üzleti koncepciót, olyan testre szabott megoldásokat tartalmaz, amelyek képesek biztosítani az üzleti fejlődést, és ha szükséges a jogszabályi megfelelőséget.

Folyamattervezés, folyamatoptimalizálás


Nem elég hatékony?
Átvizsgáljuk vállalkozása üzleti folyamatait, és feltárjuk a nem optimális működés mögött álló tényezőket. Folyamatábrák felrajzolásával demonstráljuk a folyamatok működését, és ismertetjük annak hiányosságait. Szakértő tanácsadóink javaslatokkal, ötletekkel segítenek a hibák kiküszöbölésében - a maximális hatékonyságért.

Digitalizációs tanácsadás


Úszik a papírmunkában?
Jelenleg papír alapon működő folyamatok teljes digitalizálására vonatkozó koncepciót készítünk. Egyedi igényeire szabva okos vállalkozás megoldásaink, mint az elektronikus dokumentumkezelés, e-aláírás és e-számlázás szolgáltatásaink segítségével gyorsabb és költséghatékonyabb működés érhető el.

Informatikai rendszertervezés


Úgy érzi, lemaradt?
Az informatikai felmérés igénytől függően részletes, teljes körű, minden területre kiterjedő. Célja, hogy megállapítsuk, milyen megoldásokat, környezeteket lehet és érdemes változtatás nélkül, vagy kisebb, még rentábilis módosítások, kiegészítések után felhőbe költöztetni, lehetséges újonnan, hatékonyan kialakítani felhő alapú számítástechnika segítségével.

Jogszabályi megfelelőség (Compliance)


Jogszerűen működik?
A „megfelelőséget” mindig az adott ágazat szempontjából kell vizsgálni – így legyen szó vám, logisztika vagy pénzügyi területről több éves szakmai tapasztalataink alapján segítünk a kockázati pontok felderítésében. Adott területen az érintett jogszabályi előírásoknak való megfelelés: Szakértőink segítséget nyújtanak az ügyviteli rendszerekre és informatikára vonatkozó törvényi követelmények értelmezésében, a nem vagy nem teljesen megfelelő gyakorlatok feltárásában és az azok javítására irányuló intézkedések végrehajtásában.

ORACLE DBA tanácsadás


Mi történne, ha elvesznének az adatok?
Oracle adatbázis szakértőink szakmai segítséget nyújtanak az adatbázis üzemeltetése és karbantartási feladatok terén. Igény szerint felülvizsgáljuk a mentési eljárásokat és javaslatot teszünk az adatbázis mentési stratégia kidolgozására. Kritikus adatbázis probléma esetén fontos az adatok visszaállítása - kollégánk a lehető legminimálisabb adatvesztességgel igyekeznek visszaállítani a adatbázist.