*Kisokosunk megújult!* Új import vámrendszerhez kapcsolódó hasznos tudnivalókat tartalmazó kisokosunk már közel 100 gazdálkodó munkáját segíti

2023. okt. 2.

Nagy sikert arat az Új Import Vámrendszerhez kapcsolódó NIK (Nemzeti Importrendszer Korszerűsítése) kisokosunk, amelyet már közel 100 alkalommal töltöttek le, így megannyi gazdálkodónak segít megismerni az új rendszert.

 

A kisokos nagyszerű fogadtatást kapott. Hogy egy példát is említsünk Dr. Sábián Zsolt a Huawei Technologies Hungary Kft. Customs Expert munkatársa így reagált a kisokosra: 

"Gratulálok Nektek a kisokos összeállításához! Kiváló munka, nagyon hasznos kiadvány!" 

Az Uniós Vámkódex (UVK) szerinti elektronikus bejelentésekhez kapcsolódóan Magyarországon az új import rendszer 2023.11.01-vel indul. A Kisokos-ban összegyűjtöttük a jelentős változásokat, mindazon újdonságokat, fontos tudnivalókat, amelyek az import irányú vámeljárásokkal összefüggésben változnak.

Az Új Import Vámrendszerhez kapcsolódó NIK Kisokos néhány adat megadása után aloldalunkról tölthető le. A kisokos segítségével a gazdálkodók könnyebben és hatékonyabban ismerhetik meg az új rendszert, így magabiztosabban mozoghatnak az import vámkezelések terén.

 

Fontos dátum lesz minden import irányú vámkezeléssel foglalkozó gazdálkodó életében:
 2023.11.01.

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.