content_list

 • Hogyan válasszunk a raktári tevékenységekhez megfelelő szoftvert?

  Hogyan válasszunk a raktári tevékenységekhez megfelelő szoftvert?

  A pandémia újra előtérbe hozta a raktározás fontosságát és a just- in- time rendszer helyett várhatóan újra a raktárkészletek felhalmozása kerül az előtérbe ezzel fellendítve a logisztikai szektor raktározási iparágát.

  More   
   
 • Robotic Process Automation - What it is and how to benefit from it

  Robotic Process Automation - What it is and how to benefit from it

  The usage of Enterprise Resource Planning (ERP) software programs became widespread and really popular for companies in the last decade. ERP systems make an organization’s internal communication easier, they simplify and synchronize work progresses and also automatize routine tasks.

  More   
   
 • Digitalizáció szerepe a gazdaság újraindításában

  Digitalizáció szerepe a gazdaság újraindításában

  A digitális transzformáció gyakorlatilag elkerülhetetlen, erre a vállalkozásoknak és természetesen mindenkinek készülni kell. A digitális készségek elsajátítása kulcsfontosságú előnyt jelenthet a mindennapokban. Az elmúlt hónapokban a digitalizáció szükségessége a legtöbb szakterületen világossá vált és ennek okán prioritást is élvezhet a következő időszakban.

  More   
   
 • ONLINE SZÁMLA KISOKOS

  ONLINE SZÁMLA KISOKOS

   Minden, amit tudni érdemes az Online Számla adatszolgáltatásról és annak változásairól!

  More   
   
 • How to increase enterprise/business efficiency with artificial intelligence?

  How to increase enterprise/business efficiency with artificial intelligence?

  Artificial intelligence now has a wide range of applications, from chatbots working on customer service to production support, so basically every industry can now benefit from AI in some form. But how can artificial intelligence be effectively integrated into daily processes?

  More   
   
 • Így érhetünk el üzleti sikereket a digitális transzformáció által

  Így érhetünk el üzleti sikereket a digitális transzformáció által

  Míg a digitalizáció tulajdonképpen már a számítógépek megjelenése óta jelen van életünkben (tény, hogy a technológia fejlődésével, a digitalizáció egyre gyorsul), addig a digitális transzformáció egy olyan új fogalom, amely már a mindennapjaink része , de jelentése nem mindenki számára egyértelmű.

  More   
   
 • Miért válasszon vállalatirányítási rendszere mellé portálmegoldásokat?

  Miért válasszon vállalatirányítási rendszere mellé portálmegoldásokat?

  Ma már szinte az összes iparágban elengedhetetlen a belső és külső folyamatok megfelelő informatikai támogatottsága és a valós idejű információmegosztás. Az Ipar 4.0 elvárásainak megfelelően a logisztikai ágazatban is egyre összetettebb megoldások válnak szükségessé. Egyrészről a megrendelők is valós időben szeretnék leadni és nyomon követni a megbízásaikat. Másrészről az ügyfél elvárásai mellett sokszor a cégen belül a különböző részlegek közötti kommunikáció és megfelelő információáramlás is nehézséget jelent, hiszen a nem optimalizált információáramlás rengeteg időveszteséggel járhat és félreértéseket, hibákat eredményezhet. 

  More   
   
 • Hol tart most a logisztikai ágazat digitalizációja?

  Hol tart most a logisztikai ágazat digitalizációja?

  Tavaly decemberben megjelent a Deutche Telekom jelentése, melyben azt vizsgálta hol tart a német logisztikai ágazat digitalizáltsága. Több mint 2000 németországi vállalkozás bevonásával készült a jelentés, mely több érdekes információval is szolgált.  

  More   
   
 • Milyen változásokat hozhat a BUD Cargo City megnyitása?

  Milyen változásokat hozhat a BUD Cargo City megnyitása?

  Azzal, hogy megérkezett az első óriásgép a BUD Cargo City-be, hivatalosan is megkezdte működését a repülőtéren a logisztikai központ. A komplexumban nagy mértékben megnőtt a légiáru fogadásának a kapacitása, hiszen 250 000 tonna teherárut tud majd fogadni a raktárakat és irodákat is tartalmazó központ.

  More   
   
 • Cloud computing trends for 2020 and how companies can prepare for them

  Cloud computing trends for 2020 and how companies can prepare for them

  Cloud computing was one of the key technologies defining great progress over the last decade, but we can say it is still in its infancy. Its significance will definitely increase in 2020, therefore companies should prepare for the changes in the technology.

  More