Content list

 • Folyamatoptimalizálás integrációs megoldások segítségével

  Folyamatoptimalizálás integrációs megoldások segítségével

  Napjainkban mind a vámszakmai, mind egyéb területeken egyre számottevőbb problémát jelent a megfelelő szakképzett munkaerő megtalálása és megtartása, ezért is kulcsfontosságú, hogy különböző informatikai megoldásokkal támogassuk a napi munkavégzést.

  More   
   
 • Hogyan álljunk neki a vám-árunyilatkozat utólagos módosításához?

  Hogyan álljunk neki a vám-árunyilatkozat utólagos módosításához?

  A vám-árunyilatkozatok utólagos módosítása sok esetben nem bizonyul egyszerű feladatnak, pedig az alapvámeljárás módosítása révén a Gazdálkodóknak lehetősége nyílhat a már befizetett vámok utólagos visszaigénylésére.

  More   
   
 • Hogyan válasszunk vállalatunk igényeihez illeszkedő logisztikai szoftvermegoldást?

  Hogyan válasszunk vállalatunk igényeihez illeszkedő logisztikai szoftvermegoldást?

  A logisztikai és vállalatirányítási rendszerek a nemzetközi tapasztalatok alapján jelentősen megkönnyítik és átláthatóbbá teszik egy vállalat működését. Ennek ellenére sok esetben dedikált megoldások nélkül, vagy elavult üzemeltető rendszerekkel veszélyeztetik a döntéshozók a szervezet munkáját. Alábbiakban az elmúlt közel két évtized tapasztalata alapján kívánjuk pár gondolattal segíteni azon elkötelezett vezetőket, akik megérezték jelenlegi folyamataik vagy megoldásaik újragondolásának szükségét, és biztosítani kívánják szervezetük jövőjét.

  More   
   
 • Hogyan egyszerűsítheti kommunikációját az egyszeri vámkezelési megbízások területén?

  Hogyan egyszerűsítheti kommunikációját az egyszeri vámkezelési megbízások területén?

  Az egyszeri vámkezelési megbízások kitöltése és feldolgozása sokszor bonyolult és időigényes feladatot jelent mind a megrendelő, mind a vámügynök számára. Ehhez szeretnénk most egy kis segítséget nyújtani.

  More   
   
 • Számlázóválasztás mesterfokon

  Számlázóválasztás mesterfokon

  Kezdő vállalkozásként igencsak komoly kihívást jelent a tökéletes számlázó program kiválasztása, a rendkívül színes és változatos paletta nem könnyíti meg az eligazodást a számlázó programok nehezen összehasonlítható világában. Ahhoz, hogy egy vállalkozás megtalálja a hozzá leginkább passzoló és igényeihez mérten a legalkalmasabb megoldást, egyidejűleg több szempontot szükséges figyelembe venni. 

  More   
   
 • Automation across value chain - transforming the ways of managing logistics and supply chain

  Automation across value chain - transforming the ways of managing logistics and supply chain

  Automation of repetitive tasks fosters achieving better results in leading industries. Among others, considering the logistics sector, it is crucial for businesses to be aware of the new waves of automation technologies in order to maintain a competitive position.

  More   
   
 • Elektronikus vámkezelés - segítünk a regisztrációtól a bejelentésig

  Elektronikus vámkezelés - segítünk a regisztrációtól a bejelentésig

  A Régens Zrt. segít eligazodni a vámvilágban. Alábbi tájékoztatónkban segítséget kaphat a VPID szám igényléstől a Külső Kommunikációs Központban történő regisztráción át a vámárunyilatkozat kitöltésig a teljes ügyintézésre vonatkozóan.

  More   
   
 • A legjobb AI megoldások a logisztika problémáira 2019-ben

  A legjobb AI megoldások a logisztika problémáira 2019-ben

  A jelenlegi AI hullám merőben eltér a korábbiaktól: a technológiai, üzleti és társadalmi feltételek soha nem voltak kedvezőbbek az AI széles körű elterjedésére és elfogadására. A mesterséges intelligenciának már biztos helye van a fogyasztói piacon, azt sokszor tudtunk nélkül, napi szinten használjuk. Azonban a vezető iparágak - így a logisztika is - még AI utuk elején járnak. Szeretnénk előrevetíteni most ezt az utat, hogy bemutassuk, hogyan lehet hatékonyan alkalmazni a különböző mesterséges intelligencia megoldásokat a logisztikában.

  More   
   
 • The key benefits of the AWS Cloud over on-premise hosting

  The key benefits of the AWS Cloud over on-premise hosting

  For a long time, the only option for any company was on-premise operation. The question may well arise: Why should something that worked so far be replaced? However, the widespread use of Amazon Web Services and other cloud infrastructures has led to such benefits that locally installed solutions are unable to compete with.

  More   
   
 • Az AWS felhőszolgáltatás előnyei a KKV szektorban

  Az AWS felhőszolgáltatás előnyei a KKV szektorban

  Miért tér át megannyi vállalat manapság a felhőszolgáltatásra?  Miért váltanánk, ha évek óta stabilan és probléma nélkül működik cégünk?  Milyen méret felett kifizetődő a felhő vagy hibrid infrastruktúra használata? Milyen költségek (megtakarítása) állíthatók szembe az esetleges felhőszolgáltatás költségeivel? 

  More