content_list

 • Mi várható 2022-ben a logisztikai iparágban?

  Mi várható 2022-ben a logisztikai iparágban?

  A világjárvány miatt jelentős változások történtek a világ összes iparágában, így a logisztikában is. Írtunk már korábban a lehetséges változásokról, most egy másik aspektusból mutatjuk be a trendeket.  

  More   
   
 • Év végi összegzés - 2021

  Év végi összegzés - 2021

  Lassan eljön az év utolsó napja is, ilyenkor mérleget szoktunk vonni a magunk mögött hagyott esztendőről. Tesszük ezt magánemberként és tesszük ezt vállalkozásként is. Az az egy biztos, ez az év nemcsak rendhagyó módon indult, hisz velünk maradt a világjárvány, hanem bizonyos szempontból át is alakította az életünket, a mindennapos rutinjainkat, és új irányokat, megoldásokat kellett keresnünk a munkánkban, a magánéletünkben egyaránt.

  More   
   
 • Nemrég megtette hivatalos útját a világ első önvezető és tisztán elektromos konténerhajója

  Nemrég megtette hivatalos útját a világ első önvezető és tisztán elektromos konténerhajója

  Ez az év a vízi szállítás területén is hozott több érdekes változást, hasznos fejlesztéseket, de sajnos találkozhattunk katasztrófákkal is  2021-ben.Hoztunk egy rövid kis összefoglalót az év talán három legnagyobb eseményéről a vízi közlekedés kapcsán így az év vége felé közeledve.

  More   
   
 • Ma van a számítógépes biztonság napja

  Ma van a számítógépes biztonság napja

  Ez a nap arra hívja fel a figyelmet, hogy a számítógépeken biztonsági rések lehetnek és fontos, hogy meg tudjuk őket védeni a veszélyesnek tűnő behatolásokkal szemben. A cél mindig az, hogy helyezzük biztonságba a számítógépeken tárolt információinkat.

  More   
   
 • 3 millióra nőtt az ipari robotok száma a világon

  3 millióra nőtt az ipari robotok száma a világon

  Év végén sok szakmai szervezet, szövetség jön ki statisztika adatokkal, így tett a Frankfurtban működő Nemzetközi Robotikai Szövetség is.

  More   
   
 • Gyors eredmény, automatizált adatáramlás

  Gyors eredmény, automatizált adatáramlás

  Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs, de nézzük, hogy miért a legjobb választás. A CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit mutatjuk be, amelyek jelentős előnyt jelentenek felhasználóiknak.

  More   
   
 • CustomRs - Digitális vámügyintéző

  CustomRs - Digitális vámügyintéző

  Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs, de nézzük, hogy miért a legjobb választás. Cikksorozatunkban a CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit mutatjuk be, melyek jelentős előnyt jelentenek használóiknak.

  More   
   
 • CustomRs - Integráció kívül-belül

  CustomRs - Integráció kívül-belül

  Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs. Mai blogunkban bemutatjuk a CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit, amelyekkel minden felhasználó jelentős előnyre tehet szert.

  More   
   
 • Mindenre van megoldásunk! - RégensBook

  Mindenre van megoldásunk! - RégensBook

  A Régens csapataként komplex, egyedileg testre szabható és könnyen integrálható szoftvermegoldásokkal segítjük ügyfeleinket a pénzügyi folyamatok minél egyszerűbb, akár automatizált kezelésében. Ezért is hoztuk létre a RégensBook szoftverünket.

  More   
   
 • Ismered a VATapp alkalmazásunk kiegészítőit?

  Ismered a VATapp alkalmazásunk kiegészítőit?

  Minden működő vállalkozásnak, egyéni vállalkozónak szüksége van egy olyan pénzügyi szoftvermegoldásra, amely megfelel a jelenlegi jogszabályi feltételeknek, de mindezen túl legyen könnyen használható, folyamatosan bővíthető, és megfelelő szakmai háttérrel a felmerülő problémák is azonnal kezelhetőek legyenek.

  More