content_list

 • Óriáslépés a digitalizációban

  Óriáslépés a digitalizációban

  Immár több mint egy éve lett a mindennapjaink része a pandémia, ami akaratlanul is jelentős változásokat hozott az életünk számos területén. A digitális világ szükségszerűen óriási ütemben terjedt és várhatóan ez a tendencia hosszútávon fenn is marad.

  More   
   
 • Korszerű adatgyűjtő eszközök

  Korszerű adatgyűjtő eszközök

  A korszerű adatgyűjtő (RF vagy szkenner) eszközök használatával élő képet kaphatunk a tárolt áruk valós állapotáról és a raktárban zajló folyamatokról. Segítségükkel helyfüggetlenül lekérdezhetők a raktárkészlet információi, és ha eltérést tapasztalunk, akkor akár azonnal módosíthatók is az adatok. A készülékek támogatásával a raktári folyamatok gyorsíthatók, hatékonyabbá és pontosabbá tehetők.

  More   
   
 • Adatgyűjtő készülékek előnyei a logisztikában

  Adatgyűjtő készülékek előnyei a logisztikában

  Mi is az adatgyűjtő készülék?Olyan adatgyűjtő,- és megjelenítő készülékek összessége, amelyek rendszerint valamilyen fizikai vonalkódolvasó modullal vannak ellátva. Egyszerű esetekben akár egy hagyományos mobiltelefon is válhat ilyen eszközzé, ha megfelelő minőségű kamerával, és célszoftverrel rendelkezik, mely lehetővé teszi az áruadatok gyűjtését.. 

  More   
   
 • EV kitöltés helyesen - Gyakori hibák export vámkezelés során

  EV kitöltés helyesen - Gyakori hibák export vámkezelés során

  Cikksorozatunk 4. részében az EV okmány kitöltéséhez adunk néhány hasznos tippet, valamint a gyakori hibákra hívjuk fel a figyelmet, melyet az okmányok kitöltése során a felhasználók a leggyakrabban elkövetnek.

  More   
   
 • EV kitöltés helyesen - Gyakori hibák import vámkezelés során

  EV kitöltés helyesen - Gyakori hibák import vámkezelés során

  Cikksorozatunk 4. részében az EV okmány kitöltéséhez adunk néhány hasznos tippet, valamint a gyakori hibákra hívjuk fel a figyelmet, melyet az okmányok kitöltése során a felhasználók a leggyakrabban elkövetnek.

  More   
   
 • Első lépések - VPID/EORI szám igénylése

  Első lépések - VPID/EORI szám igénylése

  Cikksorozatunkban végig járjuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy gazdálkodó normál eljárásban elvégezhesse az áru vámkezelését egészen a szükséges azonosítók, engedélyek beszerzésétől az okmány kitöltésig.Előző cikkünknek arra próbáltunk választ adni, hogy milyen esetekben kell vámárunyilatkozatot benyújtani. Jelen cikkünkben a vámárunyilatkozat benyújtásához szükséges vámhivatali azonosítószám igényléséről olvashatnak.Ahhoz, hogy saját nevünkben el tudjuk végezni a vámkezelést szükséges VPID szám megléte.

  More   
   
 • Vámkezelés az alapoktól – Mikor szükséges vámárunyilatkozat benyújtása?

  Vámkezelés az alapoktól – Mikor szükséges vámárunyilatkozat benyújtása?

  Cikksorozatunkban végig járjuk, hogy mi szükséges ahhoz, hogy egy gazdálkodó normál eljárásban elvégezhesse az áru vámkezelését egészen a szükséges azonosítók, engedélyek beszerzésétől az okmány kitöltésig. Sorra vesszük a vámkezeléshez kapcsolódó értékhatárokat, valamint azt, hogy milyen lépéseket kell elvégezni a gazdálkodónak ahhoz, hogy be tudjon nyújtani egy vámárunyilatkozatot.

  More   
   
 • Improve your call centre with speech recognition technology

  Improve your call centre with speech recognition technology

  Day by day, lots of valuable information pass through call centres and customer services, from which only a small percent gets processed. But by analysing the information, you can gain numerous advantages for your company, and can make the work of call centre agents and colleagues easier and smoother. It is possible to analyse, order and utilise data in several ways and from different aspects, but one thing is for sure: speech recognition technology makes your lives simpler.

  More   
   
 • Hogyan válasszunk a raktári tevékenységekhez megfelelő szoftvert?

  Hogyan válasszunk a raktári tevékenységekhez megfelelő szoftvert?

  A pandémia újra előtérbe hozta a raktározás fontosságát és a just- in- time rendszer helyett várhatóan újra a raktárkészletek felhalmozása kerül az előtérbe ezzel fellendítve a logisztikai szektor raktározási iparágát.

  More   
   
 • Robotic Process Automation - What it is and how to benefit from it

  Robotic Process Automation - What it is and how to benefit from it

  The usage of Enterprise Resource Planning (ERP) software programs became widespread and really popular for companies in the last decade. ERP systems make an organization’s internal communication easier, they simplify and synchronize work progresses and also automatize routine tasks.

  More