content_list

 • 6 fontos szempont a megfelelő vámszoftver kiválasztásakor

  6 fontos szempont a megfelelő vámszoftver kiválasztásakor

  Elérkezhet egy cég életében az a pont, amikor vámszoftver használatára van szükség vagy meglévő szoftver cseréjén kell gondolkodni. De mi alapján válasszunk? Melyik termékre, szolgáltatást voksoljunk? Mire érdemes odafigyelni, egy új vámszoftver választás előtt?  

  More   
   
 • Autonóm targoncák a ma raktáraiban

  Autonóm targoncák a ma raktáraiban

  A logisztika 4.0-ás fejezetében ember és gép kollégává lesznek. A megterhelő, gyakran megoldhatatlannak tűnő feladatokat egyre gyakrabban átveszik a gépek, mint az automatizált, elektromos targoncák, raklapszállítók, raklapemelők és ezek változatai a logisztikában.

  More   
   
 • AR technológia - kitekintés

  AR technológia - kitekintés

  A hétköznapi életben az AR fejlesztés egyre nagyobb teret nyer. Ez az elkövetkező pár évben jelentősen meg fogja változtatni a mindennapjainkat.Önmagában az AR technológia, azaz a kiterjesztett valóság egy olyan teret jelent, amelyet különböző virtuális elemekkel egészítünk ki. Ennek eszköze általában valamilyen lencse, amelyet viselhetünk egy AR szemüveg formájában vagy a telefonunk kameráján keresztül is láthatunk ilyen valóságot.

  More   
   
 • A virtuális valóság és a logisztika

  A virtuális valóság és a logisztika

  Az elmúlt évtizedben nagyon sok virtuális- és kiterjesztett valóság (VR/AR) alapú megoldás született, a mindennapjainkban azonban még nem igazán elterjedt a technológia. A világjárvány azonban az elmúlt két évben lényeges változást hozott, hisz a bezárt, valós helyzetünkből is vágytunk a valóságot idéző élményekre, vásárlásokra, programokra. Ehhez nyújthat jó megoldást a VR/AR technológia. 

  More   
   
 • A logisztika és az automatizálás

  A logisztika és az automatizálás

  Ahogyan sok iparág, úgy a logisztika is folyamatosan fejlődik. Fejlődnie is kell, hisz a fogyasztók elvárásai is nőnek és az iparágnak alkalmazkodnia kell a megváltozott igényekhez. A megemelkedett feladatok, elvárások teljesítése mára már az automatizálási folyamtok nélkül lehetetlen teljesíteni.   

  More   
   
 • A MI folytatja hódító útját

  A MI folytatja hódító útját

  Vannak olyan területek, ahol a mesterséges intelligencia az idei évben is folytatja hódító útját. A mesterséges intelligencia az emberiség által valaha kifejlesztett legtranszformatívabb technológiává válhat, hisz hatalmas potenciál rejlik benne. Az MI-t ma már az űrkutatástól kezdve át a klímakutatáson keresztül a rák elleni gyógyító harcig számos területen használják. Nézzünk meg pár kiemelt területet, amely közelebb áll a mi mindennapjainkhoz.  

  More   
   
 • Felhőbiztonság fontossága napjainkban

  Felhőbiztonság fontossága napjainkban

  A biztonság kérdésköre a felhő alapú szolgáltatások esetén is folyamatosan aktuális, a naprakész informatikai biztonsági ismeretek elengedhetetlenek egy maximális hatékonyságú infrastrukturális háttér biztosításához.  Munkatársaink az idei évben is részt vettek az egynapos Amazon Web Services konferencián és kiálltáson, amely nagyon hasznosnak bizonyult.

  More   
   
 • A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A gyorsan változó piaci környezetben a felhőszolgáltatás nyújthat hatékony és biztonságos működést egy vállalkozás számára. A recept egyszerű, az optimális felhőstratégia kialakításának feltétele a tudatos felkészülésben és hatékony megvalósításban rejlik. 

  More   
   
 • CustomRs Cloud – Automata vámügyintéző program

  CustomRs Cloud – Automata vámügyintéző program

  Ismerje meg most a megbízható CustomRs megoldásunk főbb funkcióit!A CustomRs váminformatikai programunk megoldást nyújt a vámfeladatok teljesítéséhez, megbízható eszközként hatékony segítséget jelenthet vállalkozásának. Egy egyszerű okmánykitöltő program helyett olyan okos rendszert biztosítsunk, amely amellett, hogy kihasználja az automatizálásban rejlő lehetőségeket, illeszkedik használója egyedi igényeihez is. 

  More   
   
 • Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Ismerje meg Ön is a megbízható CustomRs megoldásunkat vámkezelési tevékenységének támogatására!A CustomRs egy olyan professzionális váminformatikai megoldás, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelően támogatja a vállalatok vámkezelési folyamatait normál és egyszerűsített eljárásokban is.

  More