content_list

 • Magyar-kínai légi selyemút

  Magyar-kínai légi selyemút

  2021. áprilisában került aláírásra Zhengzhou és Budapest között az az Együttműködési Megállapodás, amely a magyar fővárost Közép- és Kelet -Európa kapujává teszi. Büszkék vagyunk, hogy Régens Zrt. is részt vehetett ebben a monumentális jelentőségi projektben.

  More   
   
 • Régens Webinárium - oktatóvideók bárhol és bármikor

  Régens Webinárium - oktatóvideók bárhol és bármikor

  Webinárium szolgáltatásunk már harmadik hónapja elérhető Ügyfeleink számára . A szolgáltatás keretében ügyfeleink oktató videókat, verziós újdonságokat tekinthetnek meg. Ehhez kapcsolódóan felhasználói segédletek tudáspróbák segítik az ügyfeleket a programhasználat elsajátításába. 

  More   
   
 • Első sikeres elektronikus utólagos módosítási kérelem!

  Első sikeres elektronikus utólagos módosítási kérelem!

  Ezúton is gratulálunk Ügyfelünknek, aki elsőként nyújtott be sikeresen utólagos módosítási kérelmet!

  More   
   
 • Próbálja ki legújabb szolgáltatásunkat, a CustomRs webinariumot!

  Próbálja ki legújabb szolgáltatásunkat, a CustomRs webinariumot!

  Elindítottuk webinárium szolgáltatásunkat, melyhez 2021. január 31-ig ingyenes hozzáférést biztosítunk minden érdeklődő számára.

  More   
   
 • Season's Greetings

  Season's Greetings

  On behalf of the staff of Régens, we wish a peaceful and merry Christmas and a successful, happy new year to all our Customers and Partners and their families!

  More   
   
 • Újév váró CustomRs kedvezmények

  A 2021-es év számos változás tartogat számunkra: nyakunkon a Brexit és az új vámkezelési feladatok. Készüljünk együtt a változásokra, melyhez most két kihagyhatatlan kedvezményt kínálunk Önöknek!

  More   
   
 • Őszi tréning 1. alkalom - Export vámkezelési folyamatok

  Az első tréning témája az export vámkezelés!

  More   
   
 • BREXIT – Hogyan készüljünk fel az új vámkezelési feladatokra?

  A BREXIT tárgyalások újabb köre zárult eredménytelenül, így egyre kevesebb ideje marad a gazdálkodóknak a felkészülésre, hogy miként is fog eljönni a 2021. január 1-je, milyen feltételek mellett történik majd a kereskedelem az Egyesült Királyság és az Unió között. Ami már bizonyos, hogy mindenképpen jelentős többletmunkával fog járni az Egyesül Királyságból érkező és oda exportált árucikkek adminisztrációja. A gazdálkodóknak pedig mihamarabb fel kell készülniük az új adminisztratív feladatok megoldására is, hiszen jövő év elejétől ezen árumozgások esetén is vámkezelési feladatok merülnek fel. Habár csak becsülni tudják az adminisztrációs terhek növekedésének volumenét, van megoldás, hogy rugalmasan és gyorsan tudjanak igazodni a megváltozott körülményekhez.

  More   
   
 • Őszi tréning csomagok

  Őszi tréning csomagok

  Ősszel ismét indítjuk on-line kurzusainkat!

  More   
   
 • WMS bevezetése akár 1 hónap leforgása alatt?