LogGenius meetup-sorozat és a logisztika aktuális kihívásai

2023/26/04

A Trans-Sped Csoport társadalmi felelősségvállalási programjában kiemelt helyet foglal el a szakmai tudásmegosztás, utánpótlás képzése és az oktatási intézményekkel való szoros együttműködés. Ezen elkötelezettségeihez kapcsolódóan a szakmai közönség számára április 18-20. között három online előadáson vehettünk részt, a Debrecen környéki logisztika szakos diákok és pedagógusok számára pedig a Logisztika Fesztivált szervezett a vállalat. Mi is részt vettünk ezeken a napokon és sok hasznos gondolattal távoztunk.

A LogGenius online meetup-sorozat keretében 3 napon keresztül, délelőttönként 10:00-11:00 óra között a Trans-Sped szakértői és meghívott vendégei betekintést nyújtottak a logisztika aktuális kihívásaiba. A Trans-Sped szakértői mellett partnerei, például az AI-Robotics Kft. és QLM-DC képviselői osztották meg tapasztalataikat a résztvevőkkel. Raktárlogisztikai trendekről, lehetőségekről és az automatizációról tudhattak meg részleteket a résztvevők. A digitalizáció is fókuszba került, a záró előadás keretében pedig a Trans-Sped legújabb zöld logisztikai megoldásairól és a fenntarthatóságért tett lépésekről adtak elő.

Négy témát emelnénk ki:

  • Az automatizáció térhódítása: Új trendek és lehetőségek a raktári folyamatokban (a Trans-Sped előadásában)
  • Digitális forradalom a logisztikában: Új lehetőségek és kihívások a logisztikai folyamatok optimalizálásában (a Trans-Sped előadásában)
  • Zöld jövő a logisztikában: Új megközelítések és lehetőségek a környezettudatos logisztikai folyamatok terén (a Trans-Sped előadásában)
  • EPAL Euro raklap digitalizációja (az EPAL előadásában) 

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.