Asset Publisher

A szolgáltatási szintek felelősségi köre

27/09/2022

A szolgáltatási szintek felelősségi köre New

Sok vállalat használ saját üzemeltetésű környezetet. Ezekben a környezetekben a telepítés, karbantartás, a rendszer naprakészen tartása és a szolgáltatás kiesés megakadályozása a cél. Ráadásként ide tartozhatnak még a megfelelő hálózati beállítások menedzsmentje vagy a telephelyeken elhelyezett szolgáltatások közötti kommunikáció szinkronba tartása. Ezek alapján könnyen belátható, hogy szolgáltatásaink megfelelő üzemképességéért a felelősség a mi vállunkat nyomja.

 
Nemzeti import rendszer korszerűsítése (NIK) – Az Ön rendszere már készen áll a változásokra?

23/09/2022

Nemzeti import rendszer korszerűsítése (NIK) – Az Ön rendszere már készen áll a változásokra? New

Az Európai Bizottság régi célkitűzése, hogy vámterületen a közös adatszolgáltatási követelményeket harmonizálja annak biztosítására, hogy a különböző típusú árunyilatkozatokhoz, értesítésekhez és az áruk uniós vámjogi státuszának igazolásához használt elektronikus vámrendszerek interoperábilisak legyenek.

 
Miért váltsam le a már jól bevált rendszerem?

20/09/2022

Miért váltsam le a már jól bevált rendszerem?

Minden vállalat életébe eljön az az időpont mikor döntésre kényszerül. Ezen döntések segítik az üzletmenetének folytonosságát, a piacon való megfelelését és költséghatékonyságát. A jelenleg kialakult szűkös energiakészlet miatt érdemes lehet fontolóra venni erőforrásaink fontosságait, kihasználtsági fokát és mérlegelni a változtatást.Egyes szolgáltatások leállítása is esedékessé vállhat, de a meglévők leváltása és kibővítése egy remek megoldás lehet. Ezen döntések mérlegelésére időt és erőforrást kell fordítani a vezetőségnek akár a munkavállalók bevonásával.Felmerülhet a kérdés; Miért váltsam le a már jól bevált működő rendszerem? 

 
Költségoptimalizálási praktikák felhőszolgáltatások esetén

13/09/2022

Költségoptimalizálási praktikák felhőszolgáltatások esetén

Felhőszolgáltatást használva kiváló lehetőségek nyílnak a költséghatékony üzemeltetésre és erőforrásaink legoptimálisabb kihasználására.

 
Ön felkészült az új import vámrendszer használatára?

12/09/2022

Ön felkészült az új import vámrendszer használatára?

Az Európai Bizottság régi célkitűzése, hogy vámterületen a közös adatszolgáltatási követelményeket harmonizálja annak biztosítására, hogy a különböző típusú árunyilatkozatokhoz, értesítésekhez és az áruk uniós vámjogi státusának igazolásához használt elektronikus vámrendszerek interoperábilisak legyenek.

 
Az infláció hatása a felhőszolgáltatásokra vonatkozóan

06/09/2022

Az infláció hatása a felhőszolgáltatásokra vonatkozóan

Az infláció hatásaival a felhő szolgáltatóknak és szolgáltatást igénybe vevőknek is szembe kell nézniük.