Online Számla: Véget ért a türelmi időszak! Mától büntet a NAV!

2018. aug. 1.
Mai napon véget ért a NAV türelmi időszaka. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal július 31-ig adott haladékot azoknak a cégeknek, akiknek nem sikerült időben felkészülni a jogszabályi változásra és abból fakadó kötelezettség teljesítésére.

Mai naptól viszont nincs kegyelem. A legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról, humán beavatkozás nélkül, nyilvános interneten keresztül azonnal, a számla elkészülése után továbbítani kell a NAV Online Számla rendszerébe.

Megéri odafigyelni, hiszen azok akik az online bejelentési kötelezettségnek nem, vagy késve tesznek eleget, számlánként akár 500 000 forintos bírsággal is sújthatóak!

A Régens ügyfelei számára saját fejlesztésével, a VATapp integrációs alkalmazással biztosítja a jogszabályi megfelelőséget. 

Megoldásunk integrálható meglévő számlázó vagy nagyvállalati rendszerekhez, így gyors és megbízható megoldást nyújt a már meglévő pénzügyi folyamatok és szoftverek megváltozása nélkül. 

Ismerje meg megoldásunkat, a Régens VATappot.

 

Kérjen tájékoztatást és ajánlatot szakértőinktől, akik segítenek vállalkozását gördülékenyen felkészíteni a jogszabályi megfelelőségre!

Vida Melinda

  • tel: +36 1 205 3090
  • email: szamlazo@regens.hu