Tartalom lista

 • A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A gyorsan változó piaci környezetben a felhőszolgáltatás nyújthat hatékony és biztonságos működést egy vállalkozás számára. A recept egyszerű, az optimális felhőstratégia kialakításának feltétele a tudatos felkészülésben és hatékony megvalósításban rejlik. 

  Tovább   
   
 • CustomRs Cloud – Automata vámügyintéző program

  CustomRs Cloud – Automata vámügyintéző program

  Ismerje meg most a megbízható CustomRs megoldásunk főbb funkcióit!A CustomRs egy egyszerű okmánykitöltő program helyett olyan okos rendszer, amely amellett, hogy kihasználja az automatizálásban rejlő lehetőségeket, illeszkedik használója egyedi igényeihez is. 

  Tovább   
   
 • Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Ismerje meg Ön is a megbízható CustomRs megoldásunkat vámkezelési tevékenységének támogatására!A CustomRs egy olyan professzionális váminformatikai megoldás, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelően támogatja a vállalatok vámkezelési folyamatait normál és egyszerűsített eljárásokban is.

  Tovább   
   
 • Miért fontos a rendszeres IT állapotfelmérés?

  Miért fontos a rendszeres IT állapotfelmérés?

  A technológia fejlődésével a vállalatok életét meghatározó informatikai rendszerek egyre több külső kommunikációs kapcsolattal rendelkeznek. A valódi innovációra és gyors fejlődésre a nyitott informatika jelenti a megoldást, ami azonban számos biztonsági kockázattal rendelkezik, ezáltal a kevésbé ellenőrizhető, sok szereplős kommunikációs csatornák veszélybe sodorhatják a vállalatok mindennapi tevékenységét.

  Tovább   
   
 • A MI alapjai a vállalati döntéshozatalban

  A MI alapjai a vállalati döntéshozatalban

  Az elmúlt néhány évben az iparágnak, legyen szó feldolgozóiparnak vagy szolgáltatási üzletágról  számtalan kihívással és zavarral kellett szembenéznie globális és lokális szinten is. A koronavírus-járvány és annak hatásai vagy akár a Brexit is az okok közé sorolható. A kihívásokra számos vállalat kezdett digitalizációs beruházásokba, automatizált folyamatok szervezésébe, hogy így hatékony választ adjanak a felmerülő helyzetekre.

  Tovább   
   
 • Zöld út a hidrogénnek a fuvarozásban is

  Zöld út a hidrogénnek a fuvarozásban is

  Egyre nagyobb logisztikai kihívást jelent a hidrogénigény folyamatos emelkedése. A tiszta hidrogén egyre népszerűbb, mivel olyan alternatív üzemanyag, amely a jövőben alapja lehet egy fenntartható gazdaságnak.

  Tovább   
   
 • Belföldi termékértékesítés adófizetés nélkül? A válasz: igen!

  Belföldi termékértékesítés adófizetés nélkül? A válasz: igen!

  Áfa-raktári engedély birtokában jelentős mértékű Áfa és termékdíj csökkentésre vagy akár mentességre van lehetőség! Megmutatjuk, hogy a CustomRs rendszer ÁFA-raktári modulja miben tudja támogatni az Ön vállalkozását. 

  Tovább   
   
 • Pontosításra kerültek a BIREG szabályok

  Pontosításra kerültek a BIREG szabályok

  A BIREG már több mint egy éve szereplője a magyarországi árufuvarozásnak. A rendszer bevezetése óta több lépcsőben módosult a jogszabály, ezzel finomítva a szabályozást és ez idő alatt tisztázódott, hogy a szereplőknek milyen kötelezettségei merülnek fel a bejelentés és ellenőrzés kapcsán. Legutóbb az előző év végén egy kormányrendelet pontosította a BIREG szabályait. 

  Tovább   
   
 • Az automatizálás szerepe az intralogisztikában

  Az automatizálás szerepe az intralogisztikában

  Az intralogisztika jelentése: belső logisztika. Az elnevezés is mutatja, kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességéről van szó. 

  Tovább   
   
 • Mi várható 2022-ben a logisztikai iparágban?

  Mi várható 2022-ben a logisztikai iparágban?

  A világjárvány miatt jelentős változások történtek a világ összes iparágában, így a logisztikában is. Írtunk már korábban a lehetséges változásokról, most egy másik aspektusból mutatjuk be a trendeket.

  Tovább