Gyors eredmény, automatizált adatáramlás

2021/ 17/11

Kiemelkedő termékünk a CustomRs, büszkék vagyunk rá, hogy már 20 éve piacvezető a váminformatika területén. Így hát, ha vámkezelés, akkor CustomRs, de nézzük, hogy miért a legjobb választás. A CustomRs olyan funkcióit és jellemzőit mutatjuk be, amelyek jelentős előnyt jelentenek felhasználóiknak.

A digitalizáció, az optimalizálás, a  folyamat-szervezés szavak hallatán sokan hatalmas költségekre és hosszú, bonyolult projektekre gondolunk, amelyek eredménye nem azonnal hanem csak sok év után lesz mérhető, érezhető.
Azonban sok esetben az egyszerű, mégis gyors és hatékony megoldások hozzák a legnagyobb eredményt, ahonnan már lépésről lépésre haladva egyre átfogóbb lesz a rendszer, mely nemcsak a napi ügymenetet biztosítja, hanem hosszútávú biztonságos működést eredményezhet.


A robotizált folyamatautomatizálás minden vállalkozásnak, kisebbeknek és nagyobbaknak is rendkívül hasznos lehet, eredményesebbé teheti őket, ezért az alkalmazását mindenképp megéri elkezdeni. Az RPA azért is jó megoldás, mert nem igényel költséges IT beruházást, a meglévő rendszereket nem szükséges módosítani, sem pedig bővíteni, az adott szoftverrobot működése tökéletesen beilleszthető a vállalat működésébe.
Az RPA bevezetése során először beazonosítani és priorizálni kell az automatizálható folyamatokat, majd egy erre alkalmas szoftver segítségével meghatározni azt az utasítássorozatot, melyet a szoftverrobot fog elvégezni. A szakértő kollégáink minden esetben egy előzetes felmérést javasolnak.


A felmérés során egy rutinos tanácsadó sok új ötlettel állhat elő, amivel az egy-egy feladatra szánt idő és erőforrás takarítható meg. Az is fontos, hogy sok esetben kész megoldások, vagy akárcsak a folyamat újragondolása hatékonyabbá teszi az ügymenetet, így a feladat részét már meg is oldhatjuk ezzel a lépéssel.
A teljes bevezetési és után követési szakaszban magas szakértelemmel és precizitással vezetnek végig az RPA rejtelmein, és segítik elő, hogy minél hamarabb megjelenjenek az alkalmazása során jelentkező előnyök.


Nem minden esetben a már meglévő rendszer továbbfejlesztése a legegyszerűbb út, sőt nem is kell azonnal mindent lecserélni. Gyors eredményt érhetünk el olyan kiegészítő alkalmazásokkal, amelyeket egyszerűen illeszthetünk a vállalatirányítási rendszer mellé. Erre jó példa az RRP alkalmazásunk.  Egy webes felület, ahol megbízó, fuvarozó, raktár, vámügyintéző valósan, egyidőben követheti nyomon a beérkező szállítmányok státuszát, az elvégzett feladatokat szerepkörtől függően rögzítheti, így mindenféle papírozás, telefonálás nélkül érhetőek el az információk.


Egy ilyen alkalmazás összekapcsolható az érintett ügyviteli rendszerekkel, így egyszerűen automatizálható az adatáramlás. Ezen előnyök mellett fontos azonban kiemelni, hogy itt egy a normál ügymenettől független, rövid határidejű projektről van szó, mégis határozottan mondható, hogy mind a digitalizáció szem előtt tartása, mind pedig az optimalizálás megvalósul.
 

You do not have the roles required to access this portlet.