Felhőszolgáltatás

Válassza szoftvereink mellé Cloud szolgáltatásunkat, amely nem csak a vámfolyamatok informatikai támogatását tartalmazza, de a szoftver, ügyféltámogatás, infrastruktúra és IT üzemeltetést is.

Felhőszolgáltatásaink:


Költséghatékonyság

Mentesül a hardver- és szoftver beruházás egyszeri költségétől és nincs szüksége rendszergazdára sem a folyamatos üzemeltetéshez. Továbbá csak a felhasznált felhőszolgáltatásokért fizet, így csökkentheti üzemeltetési költségeit, hatékonyabban működtetheti infrastruktúráját.

Rugalmasság

Gyorsan, rugalmasan átméretezhető infrastruktúra, üzleti igényei szerint. Ezáltal nagyfokú rugalmasságot biztosít a cégeknek, és csökkenti a kapacitástervezésre nehezedő nyomást.

Megbízhatóság

Megkönnyíti és olcsóbbá teszi az adatok biztonsági mentését, a vészhelyreállítást és a folyamatos üzletmenet biztosítását, mivel az adatok több redundáns helyre tükrözhetők a felhőszolgáltató hálózatában.

Szolgáltatás

Szolgáltatásunkra ne egy tárhelyként gondoljon, mivel sokkal több annál. Rendszerüzemeltetés, adatmentés, monitoring, informatikai támogatás áll az Önök rendelkezésére.

Szoftver mint szolgáltatás (SaaS)


Szoftverszolgáltatásaink (SaaS) web alapúak és elrejtik az ügyfél elől az alkalmazások implementációs, üzemeltetési és biztonsági kérdéseit, csak a valóban fontos üzleti folyamatok kiszolgálására helyezve a hangsúlyt.

  • ERP cloud szolgáltatás: desktop és alkalmazás virtualizáció
  • Vállalati Office 365 bevezetés: teljes körű irodai infrastruktúra és kollaboráció Microsoft alapokon

Infrastruktúra mint szolgáltatás (IaaS) 


A Régens IaaS felhő szolgáltatás keretében infrastruktúrát és szakértői hátteret biztosít ügyfelei  informatikai rendszereihez.

A nagy rendelkezésre állású informatikai infrastruktúra (HA) szervesen illeszkedik az ügyfél infrastruktúrájába és az elvárt rendelkezésre állási és biztonsági szinten (SLA) biztosítja az üzleti folyamatok támogatását. Támogatja a virtual private cloud (VPC) architektúrát, mely a publikus felhőben valósít meg privát, teljesen szeparált felhő infrastruktúrát.   Virtuális private cloud szolgáltatásunk: telephelyi (on premise) infrastruktúra kiterjesztése a publikus felhő szolgáltatásokkal.

Miért válassza az IaaS megoldást?
  • Szüntesse meg a drága, időigényes, véget nem érő hardver cseréit!
  • Kiszámíthatatlan IT költségekről váltson fix havidíjra!

Platform mint szolgáltatás (PaaS) 


Felhő alapú szolgáltatás, amely révén alap szintű szoftver jellegű szolgáltatást biztosítunk, amelyen további szolgáltatásokat lehet kialakítani, például operációs rendszer, adatbázis, alkalmazás futtató környezet. 

Platform szolgáltatások igénybevétele esetén a szolgáltatás felhasználói a szolgáltató eszközeivel – platformjával – hozhatnak létre alkalmazást.

Egyéb felhőszolgáltatásaink:

DBaaS (Database as a Service):  Szolgáltatásunk keretében biztosítjuk adatainak magas szintű elérhetőségét menedzselt, teljes körűen üzemeltetett Oracle, MSSQL, MySQL adatbázisban.

BaaS (Backup as a Service): Szolgáltatásunk keretében elvégezzük rendszereinek mentését, a mentések felügyeletét, nem utolsósorban pedig a mentések visszaállíthatóságának ellenőrzését

MaaS (Monitoring as a Service): Monitoring szolgáltatásunk segítségével valós időben figyelhetjük a rendszerük (akár szerver, akár kliens környezet) működési állapotát.