Sikeresen startolt a VATapp

2018. júl. 3.
2018. július 1-jén hatályba lépett a NAV Online Számla adatszolgáltatási kötelezettségről szóló rendelet.  Innentől kezdve kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról.

Cégünk erre az alkalomra egy önálló, bármely ERP rendszerhez vagy számlázó programhoz könnyedén integrálható alkalmazást fejlesztett: a Régens VATapp-ot.

Örömmel jelentjük be, a szoftver már élesben fut számos ügyfelünknél, ahol megtörténtek az első sikeres adatbeküldések.

Több helyről kaptunk visszajelzést arról, hogy tapasztalt, szakértő csapatunk gyorsan és maximális támogatással segítette ügyfeleinket az első kapcsolatfelvételtől, a rendszer bevezetésén át, egészen a support tevékenységig.

Régens VATapp NAV Online Számlázó

A VATapp segítségével bármely számlázó rendszer gyorsan és könnyen NAV-kompatibilissé, és a törvényi szabályozásnak megfelelővé alakítható.

A különböző fileformátumokat és fileküldő protokollokat támogató alkalmazás úgy biztosítja a számlaadatok teljeskörű védelmét, hogy közben a számlaadatokat jogszabálynak megfelelő XML adatformátumba konvertálja, szűrési lehetőségekkel támogatja az ellenőrző kimutatások lekérdezését, illetve fogadja és tárolja a NAV elektronikus válasz üzeneteit.

 

Csatlakozzon Ön is partnereink köréhez, akik a Régens VATappra bízták az online adatszolgáltatási kötelezettség teljesítését!

 

Kérjen ingyenes igényfelmérést szakértő tanácsadóinktól az alábbi elérhetőségeink bármelyikén:

Honlap: www.regenseurope.com/vatapp

Email: szamlazo@regens.hu

Telefon: +36 1 205 3090

Régens VATapp