content_list

 • A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A nélkülözhetetlen felhőszolgáltatások

  A gyorsan változó piaci környezetben a felhőszolgáltatás nyújthat hatékony és biztonságos működést egy vállalkozás számára. A recept egyszerű, az optimális felhőstratégia kialakításának feltétele a tudatos felkészülésben és hatékony megvalósításban rejlik. 

  More   
   
 • CustomRs Cloud – Automata vámügyintéző program

  CustomRs Cloud – Automata vámügyintéző program

  Ismerje meg most a megbízható CustomRs megoldásunk főbb funkcióit!A CustomRs váminformatikai programunk megoldást nyújt a vámfeladatok teljesítéséhez, megbízható eszközként hatékony segítséget jelenthet vállalkozásának. Egy egyszerű okmánykitöltő program helyett olyan okos rendszert biztosítsunk, amely amellett, hogy kihasználja az automatizálásban rejlő lehetőségeket, illeszkedik használója egyedi igényeihez is. 

  More   
   
 • Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Okos megoldást kínálunk vámügyeihez!

  Ismerje meg Ön is a megbízható CustomRs megoldásunkat vámkezelési tevékenységének támogatására!A CustomRs egy olyan professzionális váminformatikai megoldás, amely a hatályos jogszabályoknak megfelelően támogatja a vállalatok vámkezelési folyamatait normál és egyszerűsített eljárásokban is.

  More   
   
 • Miért fontos a rendszeres IT állapotfelmérés?

  Miért fontos a rendszeres IT állapotfelmérés?

  A technológia fejlődésével a vállalatok életét meghatározó informatikai rendszerek egyre több külső kommunikációs kapcsolattal rendelkeznek. A valódi innovációra és gyors fejlődésre a nyitott informatika jelenti a megoldást, ami azonban számos biztonsági kockázattal rendelkezik, ezáltal a kevésbé ellenőrizhető, sok szereplős kommunikációs csatornák veszélybe sodorhatják a vállalatok mindennapi tevékenységét.

  More   
   
 • A MI alapjai a vállalati döntéshozatalban

  A MI alapjai a vállalati döntéshozatalban

  Az elmúlt néhány évben az iparágnak, legyen szó feldolgozóiparnak vagy szolgáltatási üzletágról  számtalan kihívással és zavarral kellett szembenéznie globális és lokális szinten is. A koronavírus-járvány és annak hatásai vagy akár a Brexit is az okok közé sorolható. A kihívásokra számos vállalat kezdett digitalizációs beruházásokba, automatizált folyamatok szervezésébe, hogy így hatékony választ adjanak a felmerülő helyzetekre.

  More   
   
 • Zöld út a hidrogénnek a fuvarozásban is

  Zöld út a hidrogénnek a fuvarozásban is

  Egyre nagyobb logisztikai kihívást jelent a hidrogénigény folyamatos emelkedése. A tiszta hidrogén egyre népszerűbb, mivel olyan alternatív üzemanyag, amely a jövőben alapja lehet egy fenntartható gazdaságnak.

  More   
   
 • Belföldi termékértékesítés adófizetés nélkül? A válasz: igen!

  Belföldi termékértékesítés adófizetés nélkül? A válasz: igen!

  Áfa-raktári engedély birtokában jelentős mértékű Áfa és termékdíj csökkentésre vagy akár mentességre van lehetőség! Megmutatjuk, hogy a CustomRs rendszer ÁFA-raktári modulja miben tudja támogatni az Ön vállalkozását. 

  More   
   
 • Pontosításra kerültek a BIREG szabályok

  Pontosításra kerültek a BIREG szabályok

  A BIREG már több mint egy éve szereplője a magyarországi árufuvarozásnak. A rendszer bevezetése óta több lépcsőben módosult a jogszabály, ezzel finomítva a szabályozást és ez idő alatt tisztázódott, hogy a szereplőknek milyen kötelezettségei merülnek fel a bejelentés és ellenőrzés kapcsán. Legutóbb az előző év végén változott a kormányrendelet, amely pontosította a BIREG szabályait.

  More   
   
 • Az automatizálás szerepe az intralogisztikában

  Az automatizálás szerepe az intralogisztikában

  Az intralogisztika jelentése: belső logisztika. Az elnevezés is mutatja, kizárólag az üzemen belül zajló logisztikai folyamatok összességéről van szó. 

  More   
   
 • Mi várható 2022-ben a logisztikai iparágban?

  Mi várható 2022-ben a logisztikai iparágban?

  A világjárvány miatt jelentős változások történtek a világ összes iparágában, így a logisztikában is. Írtunk már korábban a lehetséges változásokról, most egy másik aspektusból mutatjuk be a trendeket.  

  More