Vámügyi szakértői hatósági képzés

Időpont: 2019. szeptember 5.

Öt sikeres turnusa után idén ősszel ismét elindítja szakértői képzését a Magyar Vámügyi Szövetség.

A képzés 100 órás időtartamú, melyet a vizsgatantárgyak témaköreit felölelő 72 órát kitevő 6 szakmai modul, a témák teljes körű áttekintését segítő és kiscsoportos bontásban megvalósuló két konzultációs nap, egy egynapos – több telephely közötti választás lehetőségével előkészített - telephely-látogatás gyakorlati program, valamint e-learning felületünkre feltöltött kötelező órák teljesítése tesz ki.

A képzés egy turnusban indul 2019. második féléve során legalább 30 fő jelentkezése esetén. Egy csoport maximális létszáma – a valóban hatékony ismeretszerzés érdekében – maximum 45 fő.

A turnusban az egyes modulok a tanfolyamok kezdőnapjától (2019. szeptember 5.) nagyjából heti rendszerességgel követik egymást. Az órák zömében csütörtöki napokra esnek. A modulok általában egynaposak, a tanórák 9-17 óráig tartanak, a Vámjogi modul lesz kétnapos, mivel az oktatási tematika nagyon széles.

A képzésre az MVSZ által közzétett felhívásban mellékelt jelentkezési lapon lehet jelentkezni 2019. augusztus 22-ig, a hallgatói adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat és az érettségi bizonyítvány másolatának együttes megküldésével!

A képzési felhívás letöltése

A jelentkezési lap letöltése

Hallgató adatkezelési nyilatkozat letöltése

Forrás: MVSZ