Nemzeti Adókonzultáció 2019

 

Helyszín: Danubius Hotel HELIA (1133 Budapest, Kárpát utca 62-64)

Időpont: 2019. november 29.

Konzultáció a NAV új ellenőrzési szemléletéről, a jogkövetést ösztönző megoldásokról, a vállalatcsoportok kihívásairól, a társaságiadó-alanyiságról. A plenáris és szekcióüléseken a NAV szakértői mellett a Pénzügyminisztérium, a vállalkozói szféra és az adótanácsadói szektor vezető szakemberei vesznek részt.

A konferencia fővédnöke dr. Sors László, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője.

A konferencia célja, hogy átfogó képet adjon a magyar adópolitikáról, az adóhivatali, jogkövetést ösztönző megoldásokról, a társaságokat érintő új szabályokról és egyben visszacsatolási lehetőséget biztosítson a társaságokat, szakértőket képviselő szervezetek számára.

A konferencia hagyományainak megfelelően nemcsak előadások, hanem izgalmas kerekasztal-beszélgetések tárják fel az egyes témakörökhöz kapcsolódó folyamatokat, ismereteket, egyúttal kiváló lehetőség kínálkozik vélemények, észrevételek, javaslatok megvitatására is.

Az idei Nemzeti Adókonzultáció szakmai tartalma, az aktuális adóstratégiai kérdések mellett az adózói jogkövető magatartást segítő, támogató megoldásokat, a jogkövetés-ösztönzés újszerű módszereit és tapasztalatait helyezi középpontba.

A konferencián Varga Mihály pénzügyminiszter nyitóelőadása után a Pénzügyminisztérium adóügyi szakterületének, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetői és szakértői, valamint a vállalkozói, tanácsadói szektor szakemberei fejtik ki véleményüket, osztják meg tapasztalataikat a hallgatósággal az előadások és kerekasztal-beszélgetések során. A konferencia résztvevői már az előadások és beszélgetések közben is kérdezhetik a szakembereket, előadókat.

További információkat és részletes programtervet a rendezvény oldalán talál.

Forrás: Ezconf