*Kisokosunk megújult!* Új import vámrendszerhez kapcsolódó hasznos tudnivalókat tartalmazó kisokosunk már közel 100 gazdálkodó munkáját segíti

2023/02/10

Nagy sikert arat az Új Import Vámrendszerhez kapcsolódó NIK (Nemzeti Importrendszer Korszerűsítése) kisokosunk, amelyet már közel 100 alkalommal töltöttek le, így megannyi gazdálkodónak segít megismerni az új rendszert.

 

A kisokos nagyszerű fogadtatást kapott. Hogy egy példát is említsünk Dr. Sábián Zsolt a Huawei Technologies Hungary Kft. Customs Expert munkatársa így reagált a kisokosra: 

"Gratulálok Nektek a kisokos összeállításához! Kiváló munka, nagyon hasznos kiadvány!" 

Az Uniós Vámkódex (UVK) szerinti elektronikus bejelentésekhez kapcsolódóan Magyarországon az új import rendszer 2023.09.18-val indul. A Kisokos-ban összegyűjtöttük a jelentős változásokat, mindazon újdonságokat, fontos tudnivalókat, amelyek az import irányú vámeljárásokkal összefüggésben változnak.

Az Új Import Vámrendszerhez kapcsolódó NIK Kisokos néhány adat megadása után aloldalunkról tölthető le. A kisokos segítségével a gazdálkodók könnyebben és hatékonyabban ismerhetik meg az új rendszert, így magabiztosabban mozoghatnak az import vámkezelések terén.

 

Fontos dátum lesz minden import irányú vámkezeléssel foglalkozó gazdálkodó életében:
 2023.09.18

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.