"ŐSZI TÉMÁK” Szeminárium az MVSZ szervezésében

2021/15/11

Az MVSZ idei szakmai rendezvényeinek sorában egy olyan programot szeretnénk figyelmükbe ajánlani, amelyben az őszi időszak szempontjából legaktuálisabb témaköröket tekinti át.
Időpont: 2021. november 17.

A Régens képviseletében mi is az előadásök közt szerepelünk.
 

Helyszín: 

  1. személyes részvételre van lehetőség (jelenlegi szabályok szerint nem kell védettségi igazolást bemutatni) a Millenium Hotel nagytermében (1084 Budapest Üllői út 94-98.)
  2. a TEAMS online platform alkalmazásával is lehet csatlakozni, az előadásokat laptopon keresztül közvetítjük és megosztjuk.

Többek közt téma lesz a vámárunyilatkozatok utólagos módosítási kérelmének elektronikus benyújtási lehetőségével kapcsolatos tapasztalatoknak az áttekintése is.


Korábban megírtuk, hogy 2021. márciusától lehetőséget biztosít a NAV a vámárunyilatkozatok utólagos módosítási kérelmének elektronikus benyújtására. Mindez azt jelentette, hogy a papír alapú módosítási kérelem már a múlté, és az utólagos módosítási kérelmeket elektronikusan intézhették a gazdálkodók, ezzel leegyszerűsítve és felgyorsítva az ügyintézés folyamatát.
Örömünkre szolgált, hogy Ügyfeleink Magyarországon elsők között nyújthatták be elektronikus módosítási kérelmeiket a CustomRs vámprogram használatával.

Ezen az előadáson Holczer Erika, Üzletágigazgató, Key Account Manager, Vámkezelési Szoftvermegoldások Korszerű Vállalati Szoftverek és Digitális Szolgáltatások, Régens Zrt. képviseletében tart majd előadást az eddig módosítással kapcsolatos tapasztalatokról.  

Jelentkezés és egyéb információk az alábbi linken elérhetőek: 

https://mvsz.eu/index.php/item/1440-oszi-temak-szeminarium-2021-november-17