Miért váltsam le a már jól bevált rendszerem?

2022/20/09

Minden vállalat életébe eljön az az időpont mikor döntésre kényszerül. Ezen döntések segítik az üzletmenetének folytonosságát, a piacon való megfelelését és költséghatékonyságát. A jelenleg kialakult szűkös energiakészlet miatt érdemes lehet fontolóra venni erőforrásaink fontosságait, kihasználtsági fokát és mérlegelni a változtatást.


Egyes szolgáltatások leállítása is esedékessé vállhat, de a meglévők leváltása és kibővítése egy remek megoldás lehet. Ezen döntések mérlegelésére időt és erőforrást kell fordítani a vezetőségnek akár a munkavállalók bevonásával.


Felmerülhet a kérdés; Miért váltsam le a már jól bevált működő rendszerem?
 

Saját üzemeltetésű környezetekben kicsúszhat a kezünkből az irányítás. Partnereink vagy más vállalaton belüli részleg már akár rég nem használt erőforrásokat üzemeltethet, amelyek évek óta nincsenek kihasználva, de a szerverteremben áramot fogyaszt, arról nem is beszélve, hogy ezek az eszközök selejtezésre kerülnek idővel így akár, ha még maga az erőforrás használható lett volna ezt senki nem tette, ezt jelenlegi helyzetben hatalmas pazarlásnak gondoljuk. 
Jelenlegi erőforrások feltérképezésé után, segítséget tudunk Önnek nyújtani a mostani környezet leváltására, hogy az éppen futó környezet optimális kihasználására elegendő erőforrást allokálunk. Meggyőződésünk, hogy az emelkedő árak mellett a környezetünk skálázhatósága nagyon fontos szempont, mivel miért is fizetnénk többet annál, mint amit ténylegesen használunk.
Lehetőség van felhőszolgáltatást választva a műszak után szolgáltatásainkat futtató erőforrások leállítására, így valóban csak akkor fizetünk amikor arra ténylegesen szükségünk van. De emellett biztosíthatjuk erőforrásaink vertikális és horizontális skálázását, tehát meglévő allokált erőforrást tudunk növelni és csökkenteni, vagy újat létrehozni, minden esetben az igényeket figyelembe véve. A felhőszolgáltatás magas rendelkezésre állása biztosítja a rugalmas hozzáférést a rendszerhez és a könnyű vezérelhetőséget egy központi menedzser felületen a világ bármely pontján. Így biztosak vagyunk abban, hogy a folyamatosan bővülő szolgáltatások között találni fog olyat, amely az Ön igényeinek a legmegfelelőbb.
Költségkimutatás során a helyi környezet és a felhőszolgáltatás között lévő eltérések egyes esetekben jelentősen nagy különbségek figyelhetőek meg, így Ön úgy kereshet pénz, hogy közben spórol és védi környezetét. Amennyiben környezete elavult, vagy csak újra cserélné, de nehéz Önnek egyedül megoldania a feladatot, abban az esetben forduljon felénk bizalommal.
 

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.