Használja Távszámla szolgáltatásunkat, hogy elkerülje a postai sorban állást!

2020. márc. 30.

A koronavírus miatt kihirdetett vészhelyzet mindannyiunk életét egy csapásra megváltoztatta, a kialakult helyzethez való alkalmazkodás a vállalkozásokat pedig egy teljesen új helyzet elé állította.

 

A koronavírus miatt kihirdetett vészhelyzet mindannyiunk életét egy csapásra megváltoztatta, a kialakult helyzethez való alkalmazkodás a vállalkozásokat pedig egy teljesen új helyzet elé állította.   

A járvány terjedésének megelőzése érdekében, a szakemberek arra kérnek mindenkit, aki csak teheti, maradjon távol a közösségi helyektől, személyes ügyintézéstől, a fizikai kapcsolattartástól, és helyette válassza az elektronikus ügyintézés különféle formáit.

A posták kikerülésével nagy mértékben csökkenthető a tömeges megbetegedések kockázata. A számlaforgalom és ahhoz kapcsolódó dokumentum áramlás ma már könnyen elvégezhető személyes megjelenést nem igénylő, online megoldások igénybevételével.

A Régens Távszámla szolgáltatása segítséget nyújt azoknak a vállalkozásoknak, akik szeretnének áttérni az online levélforgalomra, de mindeddig nem építették ki az ehhez szükséges online csatornákat. Alkalmazásával elkerülhető a postai sorban állás és a személyes ügyintézés, hosszú távon pedig rengeteg nyomtatási- és postaköltség takarítható meg.

A távszámlázás tulajdonképpen a papír alapú számlák internetes továbbítását teszi lehetővé. A számlát egy e-mailben elküldött linken keresztül elérhető felhasználóbarát felület segítségével töltheti le és nyomtathatja ki a befogadó, így Ön mentesül a postai feladás kötelezettsége alól.

Ezeket a számlákat sem aláírással, sem bélyegzővel nem kell ellátni, tehát azok továbbra is papír alapú számláknak minősülnek. A távnyomtatással kiküldött számla minden tekintetben megfelel a számla adattartalmával kapcsolatos jogszabályoknak. A program nagy előnye, hogy ügyfelének nem szükséges e-számla befogadónak lennie a számlák internetes fogadásához.

Költséghatékonyság mellett, nagy előnye továbbá, hogy könnyen integrálható bármely vállalatirányítási és számlázó rendszerhez.

 

Tudjon meg többet a Régens Távszámla szolgáltatásáról!

Ismerje meg a Távszámla portál előnyeit, jellemzőit!

Tájékozódjon a Távszámla szolgáltatás teljes folyamatáról!

Ha pedig mindig naprakész szeretne maradni,
iratkozzon fel a tematikus hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.