Új megoldásokkal készülünk az őszi időszakra

2019/25/07
A nyári időszak sem telik tétlenül a Régens csapat számára, hiszen számos újdonsággal készülünk az őszi szezonra, hogy még több hatékony megoldással segítsük régi és új partnereinket.

Pilot szakaszba ért a tavasz végén bemutatott eseti vámkezelési megbízás portálunk, az e-VamP. Ügyfeleinkkel közösen dolgozunk az alkalmazás továbbfejlesztésén, hogy az még eredményesebben segítse az alkalmazás használóinak napi munkáját, a vámügynökök és a megbízók aktív kommunikációját.

Hamarosan bemutatjuk az érdeklődők számára Report Manager mobilalkalmazásunkat, mellyel a vezetői riportok a kívánt adattartalommal gyorsan, egyszerűen és biztonságosan kérhetők le bárhol és bármikor. Alkalmazásunk adatbázis független, így bármilyen betáplált adathalmazt, mely rendelkezik a megfelelő paraméterekkel értékes és átlátható információkká alakít át.

A nyár harmadik újdonsága - mely kora ősszel lép pilot szakaszba - a Régens Receiving Portal. A webes alapú portálmegoldásunk segítségével a beérkezéstől a vámkezelésig valós időben követhető végig az adott szállítmány aktuális státusza. Megoldásunk a CustomRs-szel integráltan és független megoldásként is működik, így régi és új ügyfeleinknek is szívesen ajánljuk legújabb termékünket.

 

Amennyiben munkánk felkeltette érdeklődését, iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön újdonságainkról és őszi ingyenes programbemutatóinkról!

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.