Kiemelt eredményekkel zártuk a 2019-es évet

2020/02/01

A 2019. év eseménydúsan telt a Régens Korszerű Vállalati Szoftverek és Digitális Szolgáltatások üzletága számára. Meglévő termékeink folyamatos fejlesztése mellett számos újdonsággal bővült a termék- és szolgáltatáspalettánk.

A 2019-es évben a fókuszt az egyszerű, könnyen kezelhető, helyfüggetlen webes alkalmazásokra helyeztük. Ezen fejlesztési irány mentén több, a már meglévő Régens alkalmazásokhoz is integrálható multiplatform alkalmazást fejlesztettünk ki. Termékportfóliónk négy új alkalmazással bővült az év során.

Elsőként májusban a megújult eDOC Lite alkalmazásunk került bemutatásra a nagy közönség számára. Elektronikus dokumentumkezelő rendszerünk átlátható, könnyen kezelhető és hozzáférhető. Az iktatott dokumentumok egyszerűen rendezhetők és visszakereshetők, mellyel szeretnék megkönnyíteni a cégek napi operációs munkavégzését.

Az őszi időszak hozta meg az igazi megújulást az üzletágunk számára, hiszen 3 új alkalmazás vált elérhetővé meglévő és új ügyfeleink számára.

Az e-VamP eseti vámkezelési megbízás alkalmazásunkat vámügynökök és vámszolgáltatók számára fejlesztettük ki, hogy egységesen kezelhessék eseti vámkezelési megbízásaikat és egyszerűen tarthassák a kapcsolatot megbízóikkal. A megoldásunk segítségévela megbízáson egyedileg határozható meg a kötelező adatok tartalma, melyet a megbízók gyorsan és könnyedén tölthetnek ki.

Az e-VamP megoldásunkat követte a Receiving Portál fejlesztése, mely a szállítmányok érkezésében érintett összes szereplőt összeköti egy közös platformon, ahol nyomon követhető az áru és mindig naprakész a státusz. 

Az év utolsó negyedévére pedig élesítettük Report Manager Mobil alkalmazásunkat, melyet ajánlunk minden vezetőnek, aki valós időben szeretné cége ügyeit és az aktuális statisztikákat nyomon követni.

Új termékeink mellett több nemzetközi konferencián is részt vettünk, ahol termékeinket és egyéb szolgáltatásainkat népszerűsítettük. Örömünkre szolgál, hogy legújabb váminformatikai megoldásunk, a CLARE sikert aratott a nemzetközi bemutatókon is.

Felhő alapú szolgáltatásaink köre a 2019-es évben is nagy mértékben bővült, és egyre több ügyfelünk választja ezen megoldásainkat. A felhős szolgáltatások térnyerésével ügyeleti szolgáltatásinkat is egyre nagyobb számban veszik igénybe partnereink.

2019-ben vezettük be rendszeres workshop lehetőségeinket, megújult a tematikus honlapunk és hírlevelünk is, valamint Szolgáltatásaink egyedi termékoldalakat kaptak.

A 2019-es év nagyon sok újdonságot hozott és szeretnénk a 2020-as évnek is töretlen lendülettel és lelkesedéssel nekivágni. Számos akcióval és még több újdonsággal készülünk 2020-ban is ügyfeleink számára. A 2020-as év kiemelten fontos cégünk életében, hiszen CustomRs megoldásunk 20. évfordulóját ünnepeljük egész évben.

Ne maradjanak le akcióinkról és legfrissebb híreinkről, kövessék Önök is tematikus honlapunkat és iratkozzanak fel hírlevelünkre!

Értesüljön elsőként a vámszakmai hírekről és újdonságainkról!

Az adatkezelési tájékoztatót és a használati feltételeket elolvastam, megértettem és elfogadom.